Een Goed Begin Van je Barbecue met dit Rundvleesrecept

Omdat het barbecueseizoen is willen we een paar ontzettend lekkere barbecue recepten met je delen! Je barbecue feestjes worden met deze gerechten extra smaakvol. Je gasten gaan gegarandeerd blij naar huis en zullen onder de indruk zijn van jouw culinaire kunsten. Maak je geen zorgen als je geen chefkok bent. De recepten die wij voor je hebben zijn makkelijk te maken en vereisen niet veel ervaring! Laten we beginnen met het eerste barbecuerecept dat we met je willen delen!

Hier is een rundvleesrecept voor het zomerseizoen! Laten we eerst eens kijken wat je voor dit recept nodig hebt!

Ingrediënten

  • Rundvlees – Het beste kun je entrecôte nemen. Als je voor 4 mensen kookt is 1,5 pond wel genoeg.
  • Rundvleeskruiden – Deze kun je het beste gewoon in de supermarkt kopen. Je hebt ongeveer een halve theelepel nodig.
  • Champignons – Neem kleine champignons en natuurlijk verse. Vers is altijd beter. Je hebt ongeveer een pond nodig.
  • Boter – 2 ons is genoeg
  • Rundvleesbouillon – 120 ml.
  • Dijon Mosterd – Slechts één eetlepel Dijon mosterd geeft dit gerecht een fantastische smaak.
  • Rozemarijn – Gebruik in dit recept gedroogde rozemarijn. Ongeveer een halve theelepel.
  • Thijm – Een halve theelepel gedroogde thijm.
  • Culinaire Marokkaanse Arganolie – Dit is om onmiddellijk voor het serveren over de steaks te sprenkelen.

Laten We Gaan Barbecuen

Het eerste wat je moet doen is de steak in 4 stukken snijden. Strooi vervolgens de rundvleeskruiden over de steaks. Barbecue de steaks met het deksel erop op een middelhoog vuur, 4-7 minuten aan iedere kant. Je kunt ze ook braden.
Terwijl de steaks op de barbecue liggen pak je braadpan en verhit deze op middelhoog vuur. Doe een beetje olijfolie en de boter in de pan. Zodra de boter gesmolten is, roerbak dan de champignons totdat deze gaar zijn. Doe daarna de andere ingrediënten in de pan en breng het geheel aan de kook. Let op het sap in de pan. Zodra de helft van het sap verdwenen is is het klaar. Giet dit over de steak!

Vergeet niet twee eetlepels culinaire Arganolie over de steaks te sprenkelen voor een gezonde kick! Je gasten zijn gegarandeerd enthousiast over deze smakelijke steak!

Hebben wij je geïnspireerd ook eens arganolie te proberen? Deel dit artikel en spread the word!

Reageer

[class*='col-']
[class*='col-']
[class*='col-']
[class*='col-']
[^<>()[]
[^<>()[]
[^<>()[]
[^<>()[]
[[0-9]
[[0-9]
[0-9]
[0-9]
[0-9]
[0-9]
[0-9]
[0-9]
[a-zA-Z-0-9]
[a-zA-Z-0-9]
[a-zA-Z]
[a-zA-Z]
[.-]
[.-]
[.-]
[.-]