Een Effectieve en Eenvoudige Handleiding Voor Nagelverzorging

Een effectieve en eenvoudig te volgen handleiding voor nagelverzorging

Als je een gezond paar nagels hebt, zijn ze erg mooi om naar te kijken. Ze zien er niet alleen mooi uit, ze zijn ook een weerspiegeling van je algehele gezondheid. Onze samenleving vormt ook oordelen op basis van iemand zijn nagels. Of je dit nu niet leuk of oppervlakkig vindt, het is waar dat de meeste mensen hun oordeel of oordelen over jou zullen vellen op basis van je nagels. Als je nagels vies zijn en niet goed geknipt, dan zal dit een slechte indruk achterlaten bij de meeste mensen.

Als je problemen hebt met je nagels dan zijn er bepaalde manieren waarop je het uiterlijk, de textuur en de algehele gezondheid kunt verbeteren. Hier zijn enkele nuttige tips over hoe je nagels die makkelijk breken of splijten en nagels die vergeeld zijn weer terug gezond kunt maken.

Verzorg je nagels goed
Om gezonde nagels te krijgen en ze gezond te houden, zou je moeten leren hoe je ze goed moet verzorgen. Dit is de eerste stap. Als je te vaak nagellak op je nagels hebt aangebracht, regelmatig acrylnagels hebt gebruikt of ze gedrenkt hebt in nagellakremover dan zal je vergeelde en broze nagels overhouden. Je zult waarschijnlijk merken dat je nagels geelachtig zijn als je ze ongelakt laat. Om dit te voorkomen, moet je in ieder geval 2 dagen in de week geen nagellak op je nagels dragen. Om ze sterk te houden, kun je ze ten minste twee keer in de week in Arganolie weken. De olie zal je nagels het nodige vocht en voedingsstoffen geven die goed zijn voor je nagels, zoals vitamine E en essentiële vetzuren.

Knip ze goed
Je moet je nagels niet te lang laten, want dit kan leiden tot scheuren en breken. Zorg ervoor dat je ze op een lengte knipt waarmee je je dagelijkse activiteiten gemakkelijk kunt uitvoeren zonder je nagels te breken of scheuren. Om te voorkomen dat de randen ergens aan blijven haken of hangen, moet je ze op regelmatige basis vijlen. Als je merkt dat de gele verkleuring van je nagels niet weggaat en je ziet dat je nagels een verdikking hebben, raadpleeg dan je arts, omdat je mogelijk lijdt aan een nagelschimmelinfectie waardoor je bepaalde medicijnen nodig zult hebben.

Hou je lichaam gezond
Om ervoor te zorgen dat je nagels gezond zijn, moet je lichaam gezond zijn. Volg een gezond en evenwichtig dieet. Hierdoor zal elk deel van je lichaam, met inbegrip van de nagels, de voedingsstoffen krijgen die het nodig heeft. Drink elke dag voldoende water. Eet tussendoor fruit, vooral fruit dat boordevol vitamine B zit. Je kunt ook multivitaminen nemen met een hoog gehalte aan biotine of een extra biotine supplement. Deze dingen zullen je nagels helpen gezond te blijven.

Volg deze tips als je gezonde en mooie nagels wilt hebben.

Deel dit artikel over nagelverzorging met je vrienden! Sharing is caring!

Reageer

[class*='col-']
[class*='col-']
[class*='col-']
[class*='col-']
[^<>()[]
[^<>()[]
[^<>()[]
[^<>()[]
[[0-9]
[[0-9]
[0-9]
[0-9]
[0-9]
[0-9]
[0-9]
[0-9]
[a-zA-Z-0-9]
[a-zA-Z-0-9]
[a-zA-Z]
[a-zA-Z]
[.-]
[.-]
[.-]
[.-]