Een Droge Huid Aanpakken Met Arganolie

Een Droge Huid Aanpakken Met Arganolie

Nu het af begint te koelen krijgen veel mensen last van een droge huid. Ook zon, zee en zand kunnen een uitdrogend effect op de huid hebben. Als je veel zomerpret hebt gehad moet je niet raar staan kijken als je nu een droge huid hebt.

De herfst brengt geen verlichting. Zeker. Hitte, zand en zee zijn niet je belangrijkste zorgen meer. Maar de droge wind en dalende temperaturen in de herfst zijn dat wel. Dat zijn namelijk de elementen van het nieuwe seizoen die je huid kunnen uitdrogen.

Hoe kun je nu voorkomen dat je huid dit najaar droog wordt? En als je huid al droog is door de zomer, wat kun je dan doen om je zachte en gladde huid weer terug te krijgen? Als je eenmaal hersteld bent van de zomer, hoe kun je dan voorkomen dat je huid in de herfst opnieuw uit gaat drogen?

Waarom de Huid Droog Wordt

Het belangrijkste is dat je weet waarom de huid droog wordt. De meeste mensen denken dat een droge huid ontstaat omdat de huid natuurlijke olie tekort komt. Dat is niet waar. De waarheid is dat een droge huid ontstaat doordat de huid niet in staat is vocht of water vast te houden. De beste manier om de huid gehydrateerd te houden is een routine van vocht aanbrengen en vocht vasthouden. Je zou het ideale moment moeten weten om de huid te hydrateren en ook een krachtige moisturizer moeten gebruiken.

Er is een Ideaal Moment voor het Hydrateren van de Huid

Veel mensen hebben zelfs als zij regelmatig hun huid met een moisturizer verwennen nog last van een droge huid. Dat komt omdat zij de moisturizer niet op het juiste moment aanbrengen. Wanneer kun je nu het beste moisturizer aanbrengen? Het beste moment is meteen nadat je onder de douche vandaan komt en je huid hebt drooggedept. Je huid is dan namelijk nog een beetje vochtig. Dat is het perfecte moment om je huid wat vochtinbrengende verwennerij te geven.

Arganolie: Een Uitstekende Moisturizer voor de Huid

Bekijk hier onze youtube video hieronder waarin wij uitleggen hoe je arganolie het beste bij een droge huid kunt gebruiken:

Marokkaanse Arganolie heeft krachtige vochtinbrengende eigenschappen. De olie bevat talrijke stoffen die de huid goed gehydrateerd houden en dus het hele jaar lang goed beschermen tegen uitdroging. Wat maakt Arganolie nu zo’n krachtige moisturizer voor de huid? Het antwoord zit ‘m in z’n componenten. Zijn hoge gehalte aan Vitamine E, bekend om zijn vochtinbrengende eigenschappen, helpt de huid zacht en glad te houden. Essentiële vetzuren hebben ook krachtige vochtinbrengende eigenschappen en helpen bij het vasthouden van vocht. Sterolen in de olie helpen vocht vast te houden door een dun filmpje op de huid achter te laten waardoor water niet kan ontsnappen of verdampen.

Vertel het verder. “Arganolie voor een natuurlijke schoonheid”. Sharing is caring.