Kerstuitje: Een Belangrijke Checklist Voor Je!

Een Checklist voor Je Kerstuitje

Ben je van plan om er tijdens de Kerstdagen op uit te vliegen? Dan zou je door alle opwinding bij het inpakken wel eens iets belangrijks kunnen vergeten. Veel mensen weten dat je koffers inpakken voor een vliegreis nog niet zo eenvoudig is. We willen zo weinig mogelijk meenemen maar het lijkt altijd of je zo veel nodig hebt. En dan is er nog dat vervelende gevoel om iets belangrijks te vergeten. Iets anders is dat je je reis van het vliegveld naar je hotel of eindbestemming moet regelen. Het beste kun je een checklist voor je reis maken zodat je zeker bent van een comfortabele en ontspannen Kerstvakantie.

De Ideale Checklist Voor Je Kerstuitje

 • Een Ruime Koffer Voor Je Handbagage
  Zorg dat je voor je handbagage een ruime koffer hebt die toch zo klein is dat-ie in de bergruimte boven de passagiers past. Als je eenmaal zo’n koffer hebt wordt het inpakken een stuk eenvoudiger. Maak ook een lijst van alle benodigdheden voor de reis.
 • Wat Je In Het Vliegtuig Draagt: Kies Ruim
  Je kunt een hoop ruimte in je bagage of je koffers besparen door zelf je zwaarste kleding en schoenen tijdens de vliegreis te dragen. Als je weet dat het tijdens de vliegreis fris is draag dan kleding die je warm houdt. De kans dat je bij het inchecken moet bijbetalen voor een te zware koffer wordt daardoor ook meteen kleiner.
 • Een Koptelefoon om Lawaai te Blokkeren
  Probeer wat te ontspannen door oordopjes of een koptelefoon te dragen met een geluidsreductie mechanisme. Laat je vlucht niet ruïneren door het aanhoudende gehuil van babies, geklets om je heen of andere irritante geluiden.
 • Kies een Zitplaats Bij Het Raam
  Als je je beter voelt met een zitplaats bij het raam moet je die zitplaats gewoon boeken. Het kost misschien wat meer maar je zit wel lekkerder. En bij een lange vlucht kun je tenminste je hoofd tegen het raam leggen en zo proberen wat te slapen.
 • Kijk Op de Websites Van de Luchtvaartmaatschappijen
  Zodra je de reisdatum voor je kerstvakantie weet kun je op de websites van de luchtvaartmaatschappijen gaan kijken. Vaak kun je online vluchten met korting vinden. Kijk dus goed rond, ga op zoek naar aanbiedingen van luchtvaartmaatschappijen en zorg dat je je vlucht en retourvlucht ruim van tevoren boekt.
 • Je Rit Vanaf Het Vliegveld
  Het beste is om je rit vanaf het vliegveld van tevoren te regelen. Dan hoef je niet in de rij bij de taxi’s te wachten. Je kunt je chauffeur ook beter vragen om je bij de vertrekruimte op te pikken. Bij de aankomstruimte is het vaak erg druk.
 • Zet Je Wekker
  Vooral belangrijk als je een vroege vlucht hebt. Misschien moet je zelfs wel twee wekkers zetten met 5 minuten tussentijd om zeker te weten dat je op tijd op het vliegveld bent. Als je de nacht van tevoren in een hotel verblijft vraag dan of de receptionist van het hotel je wakker wil bellen.
Deel dit artikel over het perfect kerstuitje met je vrienden! Sharing is caring!

Reageer

[class*='col-']
[class*='col-']
[class*='col-']
[class*='col-']
[^<>()[]
[^<>()[]
[^<>()[]
[^<>()[]
[[0-9]
[[0-9]
[0-9]
[0-9]
[0-9]
[0-9]
[0-9]
[0-9]
[a-zA-Z-0-9]
[a-zA-Z-0-9]
[a-zA-Z]
[a-zA-Z]
[.-]
[.-]
[.-]
[.-]