Een 20 Minuten Knoflookkip Recept!

Als er iets is dat velen van ons niet genoeg hebben, dan is dat tijd! Het lijkt erop dat we altijd tijd tekort hebben. We leiden ons leven in zo’n snel tempo dat we ons niet kunnen veroorloven een seconde te verspillen. Heb je wel eens gezien dat bijna iedereen gehaast loopt? We worden met een enorme snelheid wakker, nemen snel een douche, eten één of twee happen cornflakes, of nemen zelfs een broodje mee voor onderweg en vervolgens gaan we er als een haas vandoor.

Omdat we niet de luxe van tijd hebben, eten we in fast food ketens. Hoewel de maaltijden in fast food ketens erg ongezond zijn, keren velen hier keer op keer terug, omdat ze niet de tijd hebben hun eigen maaltijden klaar te maken. Althans, dat denken ze.

Als het woord koken wordt genoemd, denken velen dat het teveel van onze tijd in beslag zal nemen. Dus bellen we naar onze favoriete plek voor pizza’s of hamburgers. De waarheid is dat koken erg snel en makkelijk kan zijn! Het enige wat je hoeft te doen, is snelle en makkelijke maaltijden te leren. Hoe lang moet jij wachten voordat je pizza of Chinese maaltijd arriveert? Een half uur misschien? In slechts 20 minuten kun je een zelfgemaakte maaltijd hebben! Nou, dat is sneller dan het bezorgen van je fast food maaltijd!

Hier is een snelle maaltijd recept! Je eten is binnen 20 minuten klaar. Het goede van zelfgemaakte maaltijden is dat je controle hebt over wat er in je eten wordt gestopt. Een gezonde toevoeging voor dit recept is Marokkaanse Arganolie. Deze olie, rijk aan essentiële vetzuren, kan het cholesterolgehalte in je bloed verlagen en is een oppepper voor je immuunsysteem!

Snelle en makkelijke knoflookkip

Laten we van start gaan met de ingrediënten. Dit is wat je nodig hebt.

Ingrediënten

Dit recept is voor 4 personen. Dus als je meer dan 4 mensen te eten krijgt, pas de ingrediënten dan naar rato aan.

  • Kip – Je hebt 4 halve kipfilets nodig zonder bot en vel.
  • Knoflookpoeder – 2 theelepeltjes knoflookpoeder is genoeg.
  • Boter – Je hebt ongeveer 3 eetlepels nodig. Het is het beste om boter zonder cholesterol te gebruiken, minder vet en zout.
  • Zout – Je hebt een theelepeltje zout nodig om op smaak te brengen.
  • Uienpoeder – Een theelepeltje is genoeg.
  • Marokkaanse Arganolie – Je hebt slechts één of 2 theelepels van deze kostbare olie nodig.

Het bereiden van de knoflookkip

Dit gerecht is zo makkelijk als tot 3 tellen!

  • Stap 1. Pak je pan en smelt de boter op een middelhoog vuur.
  • Stap 2. Leg je kip in de pan en voeg de knoflookpoeder, uienpoeder en het zout toe.
  • Stap 3. Bak elke zijde 10 – 15 minuten of totdat de kip gaar is en het sap helder is.

En dat is alles, je maaltijd is klaar! Vergeet niet om voor het opdienen Arganolie over je knoflookkip te sprenkelen.

Deel dit artikel over een heerlijk knoflook kip recept met je vrienden! Sharing is caring!

Reageer

[class*='col-']
[class*='col-']
[class*='col-']
[class*='col-']
[^<>()[]
[^<>()[]
[^<>()[]
[^<>()[]
[[0-9]
[[0-9]
[0-9]
[0-9]
[0-9]
[0-9]
[0-9]
[0-9]
[a-zA-Z-0-9]
[a-zA-Z-0-9]
[a-zA-Z]
[a-zA-Z]
[.-]
[.-]
[.-]
[.-]