Droom je van een Zachte Huid? Volg deze Simpele Tips

Droom je van een Zachte Huid? Volg deze Simpele Tips

Hoe voelt jouw huid aan? Ik weet dat de meeste vrouwen graag met zacht antwoorden, maar de waarheid is dat velen dat niet kunnen zeggen. Hoe kan men een zachte huid krijgen? Dit lijkt wel de grote vraag die veel vrouwen zich afvragen. Sommige mannen vragen zich dit ook af, maar het zijn nog steeds de dames die het meest op de structuur en het uiterlijk van hun huid letten.

De huid wordt blootgesteld aan veel elementen die een drastisch effect hebben op de huid. Zowel de kou als hitte kunnen de huid beschadigen. Wind en zonlicht zijn ook elementen waartegen de huid beschermd moet worden. Om een zachte huidstructuur te krijgen zou je je huid moeten beschermen tegen deze elementen.
Er zijn veel manieren om een zachte huidstructuur te krijgen. We hebben een paar van de meest belangrijke verzorgingtips op een rijtje gezet. Als je een zachte huid wilt hebben, moet je deze nauwkeurig opvolgen.

droom-je-van-een-zachte-huid-volg-deze-simpele-tips2

Het geheim van een zachte huid

 1. Zonnebrand

  Als je dagelijks naar buiten gaat, dan moet je iedere keer zonnebescherming gebruiken. Je denkt misschien dat je alleen op een warme zomerse dag op het strand zonnebescherming nodig hebt, maar dit is niet waar. Als je voor je huid wilt zorgen en zijn zachte structuur wilt behouden, gebruik dan altijd zonnebrand lotion als je naar buiten in de zon gaat, ook al is het maar voor een paar minuten. De UVA en UVB stralen van de zon zijn hard voor de huid en kunnen veel schade veroorzaken. Je DNA, collageen en zelfs voedingsstoffen van de huid worden beschadigd door de zon. Dus je moet altijd huidbescherming gebruiken.

 2. Bevochtig met Arganolie

  Arganolie is doeltreffend in het voorkomen van fijne lijntjes en vroegtijdig verouderen van de huid omdat het essentiële onverzadigde vetzuren bevat. Je huidcellen stoppen met verouderen en worden goed gevoed door zijn hoge vitamine E gehalte. Striemen kunnen hierdoor ook vermeden worden. Deze olie bevat polyfenolen, een antioxidant die bekend staat om huidveroudering te stoppen. Zijn ferulazuurgehalte schermt de huid af van schadelijke UV stralen van de zon. Deze olie is ook rijk aan carotenoïden die huidveroudering voorkomen en de huid ook beschermen tegen beschadiging door vrije radicalen.

 3. Voldoende slaap

  Heb je ooit in de spiegel gekeken na een slapeloze nacht? Je huid ziet er niet erg indrukwekkend uit. Slaap geeft je huidcellen de kans om te verjongen. Een gebrek aan slaap stoort ook de productie van collageen dat het eiwit is dat verantwoordelijk is voor de elasticiteit en gladheid van de huid.

 4. Veel vloeistoffen

  Je hebt waarschijnlijk als van kinds af aan gehoord dat je 8 glazen water per dag moet drinken. Dus, als je een gladde huid wilt is het advies nog steeds hetzelfde. Drink 8 tot 10 glazen water om je huid gehydrateerd te houden.

 5. Eet gezonde maaltijden en kies voor een gezonde levensstijl
  droom-je-van-een-zachte-huid-volg-deze-simpele-tips1

  Je zou vette, olieachtige en voorbewerkt eten moeten vermijden. Ga voor vis, eiwitten, kippenvlees zonder huid en kalkoenborst als bron van eiwitten. Ga voor verse en rauwe groente en fruit.

De droom van een zachte huid zal uitkomen als je deze huidverzorgingleidraad volgt.

Deel dit artikel over hoe een zachte huid te krijgen met je vrienden! Sharing is caring!