Draag je Lokken in een Spannende Kleur! Lees Hier Welke!

Draag je Lokken in een Spannende Kleur!

Begroet het nieuwe seizoen met een nieuwe haarkleur! Maar welke kleur is helemaal in voor dit seizoen? Bekijk deze trendy haarkleuren die gedragen worden door een aantal van de meest populaire beroemdheden dit najaar!

  • Zwart kersenachtig Als je de film Hunger Games hebt gezien dan zul je vast wel hebben gemerkt hoe fantastisch Jennifer Lawrence eruit zag met haar zwarte kersenachtige kleur haar. Het najaar vraag om donkerdere kleuren.
  • As blond Fergie heeft een as blonde toon waardoor ze echt opvalt. De truc voor deze haarkleur is het hebben van een donkere basis waar een lichtere tint over wordt gezet. Het geweldige van deze haarkleur is dat je je niet al te veel zorgen hoeft te maken over het onderhouden van de tint! Zelfs als je haar groeit, zal het resulterende uiterlijk nog steeds lijken alsof het natuurlijk is of, zoals in dit geval, het met opzet is gedaan.
  • Diep aardbei blond! Mad Men ster Christina Hendricks is absoluut bruisend en trekt de aandacht met haar bovenste haarlaag in een aardbei blonde toon en de rest van haar lokken die geleidelijk overgaan in een rijke rode kleur!
  • Karamel Highlights! De tv serie SMASH is een grote topper en de ster Katharine McPhee ziet er echt geweldig uit met haar karamelkleurige highlights! McPhee, met haar van nature donkerdere haartoon, krijgt een zachtere uitstraling met haar karamelkleurige highlights!
  • Een beetje rood Die hard fans van Twilight kennen uiteraard Ashley Greene. Met het personage van Alice Cullen in Twilight valt haar schoonheid niet te ontkennen. En veel mensen zullen absoluut onder de indruk zijn van haar haarkleur! Ashley Greene zet, net als een aantal andere beroemdheden, een beetje een rode tint in haar lokken. In eerste instantie zul je de rode toon in haar lokken niet opmerken, maar door een kleine verandering van het licht of zelfs een lichte beweging, zullen haar donkere lokken veranderen in kastanjebruin!
  • Rijk zand blond Wie is er bang van de levende doden? Sarah Polley beslist niet! De ster van de Dead star schittert met een rijke zand blonde toon! Deze rijkere toon past veel beter bij de koudere maanden!
  • Zware highlights Voor mensen met donkere of bijna zwarte lokken zullen zware highlights de beste toon zijn dit seizoen. De ster van de film “Blind Side” Liliy Collins schittert met deze kleur. Als je niet voor een volle rode haarkleur wilt gaan dan zijn zware highlights absoluut een geweldige keuze!
  • Transparante glans De TV serie “The News Room” krijgt deze dagen veel aandacht en Olivia Munn is een karakter waar je in deze serie zeker op moet letten. Hoewel we haar graag zien met haar donkere lokken, is het de glans in haar lokken die haar prachtige haardos een extra oeeefffff geeft!

Marokkaanse Arganolie voor gezonde lokken
Ongeacht de kleur waarin je je haar dit najaar wilt verven, je moet ervoor zorgen dat je lokken altijd in goede gezondheid zijn. Conditioneer regelmatig met Marokkaanse Arganolie om het gezond te houden en te beschermen tegen beschadiging. Arganolie zit vol met vitamine E, essentiële vetzuren, steroïden en tal van anti-oxidanten, en het zijn allemaal verzorgende voedingsstoffen voor het haar!

Vertel het verder. “Arganolie voor een natuurlijke schoonheid”. Sharing is caring.

Reageer

[class*='col-']
[class*='col-']
[class*='col-']
[class*='col-']
[^<>()[]
[^<>()[]
[^<>()[]
[^<>()[]
[[0-9]
[[0-9]
[0-9]
[0-9]
[0-9]
[0-9]
[0-9]
[0-9]
[a-zA-Z-0-9]
[a-zA-Z-0-9]
[a-zA-Z]
[a-zA-Z]
[.-]
[.-]
[.-]
[.-]