Doe-het-zelf manicure voor moeders!

Doe-het-zelf manicure voor moeders!

Als je moeder van een peuter bent, dan is het graven in een zandbak met je kind iets wat je vaak doet. Al dat graven in de zandbak kan heel slecht zijn voor je nagels. Maar omdat je kind de hoogste prioriteit heeft, heb je waarschijnlijk geen tijd om naar een nagelsalon te gaan voor een manicure en om je nagels te repareren. Maar waarom zou je naar een nagelsalon gaan en veel betalen als je je eigen manicure kunt doen terwijl je peuter slaapt!

Doe-het-zelf manicure

Hier zijn een aantal makkelijke stappen voor je eigen doe-het-zelf manicure.

  • Knip ze! – Je nagels knippen is de eerste stap als je jezelf een manicure geeft. Knip je nagels zodat ze allemaal dezelfde lengte hebben.
  • Week ze! – Geef jezelf een paar minuten om je nagels te weken. Je nagels een paar minuten laten weken, zorgt ervoor dat je nagels schoon en je nagelriemen zachter worden.
  • Verzorg ze! – Zorg ervoor dat je een vochtig washandje bij de hand hebt nadat je je nagels 2 minuten hebt geweekt. Je hebt het vochtig washandje nodig om je nagelriemen terug te duwen. Als er extra huid is, zou je deze moeten afknippen. Maar knip je nagelriemen er niet helemaal af, omdat ze dienen om je nagels te beschermen. Als je ze blijft afknippen, zullen ze alleen maar dikker teruggroeien.
  • Vijl ze! – Het wordt tijd om je nagels te vijlen! Doe het snel, maar behandel je nagels niet als hout dat je heen en weer zaagt. Vijl alleen vanaf de hoek tot aan de punt en van de andere hoek tot aan de punt.
  • Marokkaanse Arganolie – Voordat je je nagels lakt met nagellak, moet je ze eerst insmeren met Marokkaanse Arganolie. De olie zit boordevol vitamine E en essentiële vetzuren, voedingsstoffen die sterkere en gezondere nagels stimuleren! De olie kan er ook aan meehelpen dat je nagellak voor langere tijd op je nagels blijft zitten.
  • Lak ze! – Voordat je nagellak op je nagels aanbrengt, is het het beste om te controleren of de nagellak die je wilt gebruiken niet het zogenaamde giftige trio bevat. Controleer de ingrediënten van je nagellak. Als het DBP of dibutylftalaat, tolueen en formaldehyde bevat, lak je nagels er dan niet mee. De volgende keer dat je nagellak koopt, moet je eerst de ingrediënten bekijken en letten op het giftige trio!

Deze doe-het-zelf manicure is absoluut erg makkelijk om te doen. Je zult klaar zijn voordat je peuter wakker wordt! Het beste van allemaal, je hebt jezelf wat geld bespaard.

Deel dit artikel over een doe-het-zelf manicure met je vrienden! Sharing is caring!

Reageer

[class*='col-']
[class*='col-']
[class*='col-']
[class*='col-']
[^<>()[]
[^<>()[]
[^<>()[]
[^<>()[]
[[0-9]
[[0-9]
[0-9]
[0-9]
[0-9]
[0-9]
[0-9]
[0-9]
[a-zA-Z-0-9]
[a-zA-Z-0-9]
[a-zA-Z]
[a-zA-Z]
[.-]
[.-]
[.-]
[.-]