Deze Supervoedingsmiddelen Zullen je Laten Stralen!

Deze Supervoedingsmiddelen Zullen je Laten Stralen!

Waarschijnlijk heb je tal van advertenties gezien die beweren dat ze het geheim van een mooie en stralende huid hebben gevonden, maar uiteindelijk is de consument vaak teleurgesteld over de resultaten.

Er zijn maar een paar schoonheidsproducten die aan hun beloften voldoen en er zijn er nog minder die dit daadwerkelijk kunnen zonder afbreuk te doen aan de gezondheid. De eenvoudige waarheid is dat een mooie en stralende huid begint met wat je eet!

 • Bosbessen
  Bosbessen staan er misschien niet om bekend, maar ze zitten boordevol anti-oxidanten! Het is zelfs zo dat het Amerikaanse ministerie van landbouw een onderzoek heeft uitgevoerd waarbij de anti-oxidant activiteit van bosbessen werd vergeleken met 40 andere groenten en fruit, en hieruit kwam naar voren dat bosbessen de absolute nummer één zijn op het gebied van anti-oxidant activiteit. Bosbessen bevatten enorm veel anti-oxidanten die de huid beschermen tegen vroegtijdige veroudering. Eet elke dag bosbessen of voeg dagelijks ten minste een half kopje van deze blauwe bessen toe aan je ontbijtgranen of yoghurt!
 • Wilde zalm
  Wilde zalm zit vol omega-3 vetzuren en deze vetzuren helpen de huid gehydrateerd te houden! Je moet ervoor zorgen dat je wilde zalm kiest in plaats van de gekweekte soort. Selenium wordt ook gevonden in wilde zalm. Deze voedingsstof staat erom bekend de huid te beschermen tegen de schadelijke effecten van de UV-stralen van de zon. Een andere belangrijke voedingsstof die in wilde zalm wordt gevonden is vitamine D, wat essentieel is om je tanden en botten gezond te houden. Het geweldige van zalm is dat er tal van manieren zijn om het te bereiden. Je kunt het grillen, bakken of toevoegen aan je salades en groenten. Als je een fan bent van de Japanse keuken, dan zul je wilde zalm sushi heerlijk vinden!
 • Spinazie
  Als iemand het over spinazie heeft, dan zullen de meeste mensen denken aan Popeye die grotere spieren krijgt als hij een blik van deze bladgroente eet. Het is waar dat spinazie veel voedingsstoffen bevat die je lichaam gezonder en sterker kunnen maken, maar wat Popeye nooit heeft gezegd, is dat spinazie eigenlijk ook geweldig goed is voor de huid! Boordevol anti-oxidanten, zoals vitamine E, vitamine C en vitamine B, helpt spinazie de huid jeugdig te houden en te beschermen tegen beschadiging! Ook worden er omega-3 vetzuren aangetroffen in spinazie, wat bijdraagt aan de huidverzorgende capaciteiten!
 • Oesters
  Velen beschouwen oesters als een lustopwekkend middel en ook al is dit waar, de discussie hierover is nog steeds gaande. Maar één ding is zeker. Oesters zitten boordevol zink en dit zorgt ervoor dat ze heel goed zijn voor de huid. Het is zelfs zo dat zink een belangrijke rol speelt in het vernieuwen en repareren van cellen, wat zich vertaalt naar een gezondere en jeugdigere huid!

Marokkaanse Arganolie
Als er een product in de markt is waar je in zou moeten investeren voor een mooie en stralende huid, dan is dat wel Marokkaanse Arganolie. Deze olie zit boordevol anti-oxidanten, zoals vitamine E, carotenoïden, ferulinezuur en polyfenolen die essentieel zijn om de huid te beschermen en jeugdig te houden. Arganolie zit ook vol essentiële vetzuren en sterolen die ervoor zorgen dat de huid gehydrateerd blijft! Bovendien is de olie gemaakt van een natuurlijk extract van Argannoten en bevat het geen chemische stoffen die een negatieve invloed hebben op je gezondheid!

Vertel het verder. “Arganolie voor een natuurlijke schoonheid”. Sharing is caring.

Reageer

[class*='col-']
[class*='col-']
[class*='col-']
[class*='col-']
[^<>()[]
[^<>()[]
[^<>()[]
[^<>()[]
[[0-9]
[[0-9]
[0-9]
[0-9]
[0-9]
[0-9]
[0-9]
[0-9]
[a-zA-Z-0-9]
[a-zA-Z-0-9]
[a-zA-Z]
[a-zA-Z]
[.-]
[.-]
[.-]
[.-]