De Geheimen van de Natuur Kunnen in Jouw Keuken Staan!

De Geheimen van de Natuur Kunnen in Jouw Keuken Staan!

Moeders leren ons veel dingen! Veel mensen zullen het absoluut eens zijn met deze stelling. Moeders en dochters hebben vaak een speciale band. Kleine meisjes doen de schoenen met hoge hakken van hun moeder aan, dragen hun tassen en zelfs kleren. Als kleine meisjes tieners worden, zullen moeders hun dochters schoonheidsrituelen en huidverzorgingstips leren.

Misschien herinner je je nog dat je moeder haar eigen schoonheidsbrouwsel altijd in de keuken maakte. Veel moeders hebben hun eigen schoonheidsmiddeltjes. En wederom hebben moeders bewezen dat ze het altijd het beste weten. De natuur bewaart het schoonheidsgeheim. Heb je onlangs in je keuken of koelkast gezocht naar eten dat je huid gezond, jong en levendig kan maken? Jawel, gewone levensmiddelen die gevonden worden in de koelkast kunnen gebruikt worden als schoonheidsmiddeltjes. Hier zijn enkele voedingsmiddelen die je huid mooi maken en een aantal best bewaarde geheimen van de natuur.

Natuurlijke schoonheidsgeheimen

  • Avocado’s – Avocado’s kun je voor meer gebruiken dan alleen guacamole. Je kunt het ook gebruiken om een gezichtsmasker mee te maken. Een avocadomasker is rustgevend voor de huid! Waarom? Avocado zit boordevol voedingsstoffen die ervoor zorgen dat de huid gezond blijft. Avocado wordt ook gezien als één van de meest krachtige vochtinbrengers van de natuur!
  • Havermout – Waarschijnlijk zie je havermout als een ontbijtmaaltijd. Maar je kunt havermout ook gebruiken om je huid mooier te maken. Havermout kan worden gebruikt om de huid te scrubben, waarbij dode huidcellen worden verwijderd. Scrubben zorgt ervoor dat nieuwe huid onthuld wordt, met als resultaat een gladdere en vernieuwde huid. Als je een droge of gevoelige huid hebt, gebruik dan havermout om de dode huidcellen weg te scrubben.
  • Aardbeien – Waarschijnlijk hou je van aardbeien als dessert, snack, voor op je cornflakes of in gebak, maar wist je dat aardbeien ook enorm goed zijn voor de huid? Aardbeien zitten boordevol anti-oxidanten en deze helpen je huid te beschermen tegen beschadigingen door vrije radicalen! Vergeet alleen niet om organische aardbeien te kopen. Alle organisch geteelde producten zijn vrij van schadelijke chemische en giftige stoffen.
  • Yoghurt – Yoghurt is niet alleen goed voor onze spijsvertering, het is ook goed voor de huid. Nu de zomer snel naderbij komt, heb je waarschijnlijk yoghurt nodig om zonnebrand te behandelen en je huid te kalmeren.
  • Komkommer – Komkommer hoef je niet alleen voor salades te gebruiken. Leg schijfjes komkommer in koude melk en leg ze op je gesloten oogleden om opgezwollen ogen te laten slinken!
  • Marokkaanse Arganolie – Eeuwenlang is dit schoonheidsgeheim van de natuur verborgen gebleven voor de moderne wereld. Maar het was de Marokkaanse Berber stam die het schoonheidseffect van deze zeldzame olie al vele eeuwen kende. Vandaag de dag is Marokkaanse Arganolie binnengedrongen op de oevers van bijna alle continenten. Waarom is er zo’n grote hype over deze olie? Deze kostbare en organische olie bevat voedingsstoffen die ervoor zorgen dat de huid levendig, mooi en jeugdig blijft. Deze olie is ook enorm goed voor het haar en de nagels!

Er zijn slechts enkele schoonheidsgeheimen van de natuur!

Hebben wij je geïnspireerd ook eens arganolie te proberen? Deel dit artikel en spread the word!

Reageer

[class*='col-']
[class*='col-']
[class*='col-']
[class*='col-']
[^<>()[]
[^<>()[]
[^<>()[]
[^<>()[]
[[0-9]
[[0-9]
[0-9]
[0-9]
[0-9]
[0-9]
[0-9]
[0-9]
[a-zA-Z-0-9]
[a-zA-Z-0-9]
[a-zA-Z]
[a-zA-Z]
[.-]
[.-]
[.-]
[.-]