De Populairste Haartrends van het Jaar 2014

De populairste trends van 2014

Met elke start van het nieuwe jaar brengen veel mensen veranderingen aan. Een nieuw jaar maakt de weg vrij voor een nieuwe jij, en met een nieuw kapsel voelen de meeste mensen zich een compleet nieuw persoon. Nu de koude dagen van de winter bijna achter de rug zijn, wordt het tijd om je nieuwe kapsel voor de lente en zomer te plannen. Hier zijn een aantal van de meest populaire haartrends voor de lente en zomer van 2014.

Haartrends voor de lente en zomer van 2014

 • Zeemeerminachtige golven
  De lente van 2014 brengt uitstekend nieuws voor dames die geen tijd over hebben om hun haar te stijlen. De meest populaire trend van dit jaar is relaxte en eenvoudige zeemeerminachtige golven. De truc hier is dat hoe meer in de war en willekeurig geplaatst je lokken zijn, hoe beter. Herinner je je Darryl Hannah nog in de hitfilm Splash? Dat is de look die je wilt bereiken. Om textuur te creëren, vlecht je je haar voordat je gaat slapen.
 • De lage paardenstaart
  De lente fleurt de wereld met prachtige kleuren op, maar het kan je ook een paar slechte haardagen bezorgen. En hoewel de zomer gevuld is met plezier, zal dit absoluut gepaard gaan met slechte haardagen. De beste oplossing? Maak een lage paardenstaart! Het is super en je haar is vastgebonden. Om een chique uitstraling voor dit kapsel te bereiken, spuit je wat haarspray met hoogglans in je lokken. Je moet wel voorbereid zijn om je haar onverwacht op het werk bij te werken. Breng altijd een elastiek (of twee) of een andere haaraccessoire mee voor het geval er een lentebui losbarst. De lage paardenstaart is de perfecte stijl om op terug te vallen als je wordt overvallen door een regenbui.
 • Bobkapsels
  Vorig jaar was de bob de meest populaire haartrend. Als je denkt dat een bob tot het verleden behoort, dan heb je het mis. De bob is nog steeds een van de meest populaire kapsels van 2014. Bobkapsels voor de lente en zomer van 2014 zijn er in alle vormen en maten, en variëren van glad tot woelig en met textuur. Als je dapper bent en dit jaar uit bent op een trendy uitstraling, ga dan voor de gekapte pony. De truc om je bob er geweldig uit te laten zien, is om deze regelmatig te laten bijknippen.
 • Korte kapsels
  Wil je er modebewust uitzien? Ga dan voor een kort kapsel. Je kunt een naar de zijkant geveegd jongenskopje proberen of als je je binnenste punk wilt kanaliseren, kies dan de op het punk geïnspireerde onderaan afgeknipte kapsel of een nauwelijks zichtbaar gemillimeterd kapsel.
 • De “Geen haar” haartrend
  Weet je niet voor welk kapsel je moet kiezen? Als je moedig genoeg bent, ga dan voor de “geen haar”-stijl. Iedereen weet dat een perfect gekapt jongskopje nooit uit de mode raakt.
 • Lange en rechte lokken
  Als je je lange en rechte lokken niet wilt afknippen, maak je dan geen zorgen. Het lange en rechte kapsel blijft altijd populair. Maar deze keer moet je je haar droogföhnen in plaats van straightenen. Een middenweg is een geweldige manier om je de uitstraling van een “model na het werk” te geven. Voor de afwerking, spuit je wat Arganolie op je superrechte kapsel.

Dit zijn slechts een paar van de meest populaire trends voor de lente en zomer van 2014! Dus als je dit jaar de mode wilt volgen, kies dan voor een van deze haartrends!

Deel dit artikel over Haartrends met je vrienden! Sharing is caring!

Reageer

[class*='col-']
[class*='col-']
[class*='col-']
[class*='col-']
[^<>()[]
[^<>()[]
[^<>()[]
[^<>()[]
[[0-9]
[[0-9]
[0-9]
[0-9]
[0-9]
[0-9]
[0-9]
[0-9]
[a-zA-Z-0-9]
[a-zA-Z-0-9]
[a-zA-Z]
[a-zA-Z]
[.-]
[.-]
[.-]
[.-]