De perfecte Partner in het Bestrijden van Huidveroudering

De perfecte Partner in het Bestrijden van Huidveroudering

Weet jij wat de beste anti-rimpel oplossing is die helemaal gratis en voor niets is? Het vinden van de juiste partner. Iemand hebben die je, ondanks je rimpels, zal vertellen hoe mooi je bent, is zonder twijfel de beste anti-rimpel behandeling die je maar kunt hebben.

Gelukkig ben je niet getrouwd met jezelf. In tegenstelling tot jouw partner voor het leven, zullen velen van jullie, zo niet alle, niet ondanks wat er gebeurt van zichzelf houden. Wanneer je ’s morgens wakker wordt en naar jezelf kijkt in de badkamerspiegel zul je niet zeggen: ‘Je bent nog net zo mooi als de eerste dag dat ik jou in het vizier kreeg”. De gedachten die hoogstwaarschijnlijk door je hoofd gaan, zullen meer deze vorm hebben: “Je ziet er oud uit!” of “Dat lijntje was er gisteravond nog niet!”

Als je geluk hebt dan heb je al de perfecte partner en hoef je je niet zo veel zorgen te maken om anti-rimpel behandelingen. Je lichaam gewoon goed verzorgen en de juiste voeding eten, is al genoeg om onze huid een gezonde gloed te geven (als het al niet straalt door het verliefd zijn!)

Schoonheid van binnenuit

Dit klinkt misschien als een cliché, maar echt, schoonheid komt van binnenuit … letterlijk. Als je ongezonde voeding eet, verwacht dan niet dat je huid eruit ziet alsof je de hele dag groenten en fruit hebt gegeten. Als je ongezond eet, dan krijg je een ongezonde huid. Zo simpel is het. Je hebt al die schoonheidspillen niet nodig als je goed eet. Alle voedingsstoffen en mineralen die je lichaam nodig heeft, zijn te vinden in voeding. Een goede salade, bijvoorbeeld, bestaat uit verse producten die al rijk zijn aan beta-caroteen, vitamine C, zink en selenium. Afgewerkt met een gezonde dosis Arganolie heeft je salade al een extra boost met anti-oxidanten gekregen. Anti-oxidanten in Arganolie en fruit, zoals aardbeien, helpt het lichaam niet alleen beschermen tegen vrije radicalen, het beschermt ook de huid tegen schade door het milieu. Door dagelijks de cosmetische arganolie op je huid aan te brengen, zal je huid ook beschermd worden tegen schade, en gezond en uiteraard jeugdig gehouden worden!

Bekijk hier onze instructievideo voor de beste manier om arganolie te gebruiken tegen huidveroudering:

Meer water, minder alcohol

Een advies dat we allemaal weleens eerder hebben gehoord, is dagelijks acht glazen water drinken. Jouw kleuterschool leraar hielp je er continu aan herinneren … je ouders, grootouders en nu ik … Water is van vitaal belang in bijna elk lichaamsproces, dus ik kan niet genoeg benadrukken hoe belangrijk het is om ervoor te zorgen dat je de hele dag gehydrateerd bent. Als je gehydrateerd bent, dan zal je huid dit ook weergeven. Dit brengt mij bij mijn volgende punt – drink minder alcohol. Alcohol droogt het lichaam uit en zoals ik al zei, je moet altijd gehydrateerd zijn, zodat je huid vochtig en soepel blijft.

Rook niet

Sigarettenrook bevat meer dan 4000 toxines. In navolging op ons eerste argument dat je lichaam weergeeft wat je eet, zullen deze toxines zeker tot uiting komen in je uiterlijk. De effecten van roken op het gezicht van een persoon zijn zo duidelijk dat artsen zelfs de term, rokergezicht hiervoor bedacht hebben. Artsen beweren dat rokers er vaak ouder uitzien dan ze werkelijk zijn.

Vertel het verder. “Arganolie voor een natuurlijke schoonheid”. Sharing is caring.