De Meest Trendy Kapsels van 2013

De Meest Trendy Kapsels van 2013

Elk seizoen worden er nieuwe trends in kapsels geïntroduceerd. Welke kapsels zijn trendy om deze lente te hebben? Laten we eens een kijkje nemen naar de trendy kapsels voor de lente en zomer van 2013.

Het super rechte kapsel
Haal je straightener uit de kast, omdat een super recht kapsel deze lente de nieuwe trend is. Na een lange tijd is het super rechte kapsel weer terug in de mode.

Voordat je dit trendy kapsel laat aanmeten, moet je ervoor zorgen dat je lokken in topconditie zijn. Breng een haarproduct aan dat je lokken extra laat glanzen en goed beschermt. Marokkaanse Arganolie is een uitstekende keuze. De olie zit boordevol anti-oxidanten, die een geweldige bescherming bieden tegen de elementen en vol met vochtinbrengers zit om het haar glad, zijdezacht en glanzend te maken.

Voor een meer geraffineerde uitstraling
Het is gemakkelijk om het super rechte kapsel een geraffineerde uitstraling te geven. Maak simpelweg een strakke zijscheiding en je haar ziet er stijlvol en krachtig uit. Voor een meer moderne uitstraling, maak je een aanpassing aan je middenscheiding door de gedeeltes aan de voorkant van je haar achter je oren te stoppen. Laat het gedeelte dat voor je oor zit, los hangen. Voor een supermooie uitstraling doe je simpelweg een haarband in je haar om het op zijn plaats te houden.

De wet Look
Ben je dit seizoen in voor iets anders? Waarom ga je dan niet voor een fantastisch wet look kapsel? Geef het een conservatieve uitstraling door volume aan de wortel toe te voegen en je lokken uit je gezicht te halen. Je kunt gel in de wortels van je rechte haar aanbrengen en een kam gebruiken om alles op zijn plaats te kammen. Als finishing touch moet je niet vergeten een rock en roll uitstraling aan te nemen.

Als je kort haar hebt, hoef je alleen maar gel, mousse of een haarproduct te gebruiken dat speciaal is ontworpen om je haar een wet look te geven. Denk eraan voldoende te gebruiken en stijl het met behulp van een kam recht naar achteren. Een opzij vallende androgene uitstraling wordt vrouwelijker met een rode lippenstift.

Een elegant en retro opsteekkapsel
De trendy kapsels van de lente en zomer van dit jaar gaan niet alleen over warrige krullen en paardenstaarten. Super elegante en retro opsteekkapsels zijn ook in de mode.
Föhn je lokken droog en maak het geheel losser door een gedeelte achter een oor vast te maken. Geef je haar wat structuur door een paar lokken tegen elkaar aan te wrijven.

Hier is een klassiek kapsel dat nooit uit de mode gaat. Een glad en chique naar de zijkant gekamd opsteekkapsel. Laat een kant van je haar naar voren hangen en maak een krul net onder je hoed of hoofddoek.

Als je een glanzende en dure uitstraling wilt, föhn je haar dan simpelweg en krul de uiteinden naar beneden.

Geef het klassieke bijenkorfkapsel een moderne twist door veel volume op je wortels toe te voegen en je haar vervolgens naar een kant te vegen in plaats van recht naar achteren.
Probeer dit jaar een van de meest trendy kapsels voor de lente en zomer te dragen. Ze zijn heel gemakkelijk om te maken.

Deel dit artikel over trendy kapsels met je vrienden! Sharing is caring!

Reageer

[class*='col-']
[class*='col-']
[class*='col-']
[class*='col-']
[^<>()[]
[^<>()[]
[^<>()[]
[^<>()[]
[[0-9]
[[0-9]
[0-9]
[0-9]
[0-9]
[0-9]
[0-9]
[0-9]
[a-zA-Z-0-9]
[a-zA-Z-0-9]
[a-zA-Z]
[a-zA-Z]
[.-]
[.-]
[.-]
[.-]