Arganolie voor het haar

glimlachende vrouw mooi glanzend verzorgd haar haarverzorging met arganolie

Heb jij last van pluizig haar? Wil je jouw haren het liefst behandelen met een 100% natuurlijk product? Probeer dan eens arganolie voor het haar! Pure arganolie is namelijk niet enkel geschikt voor de huid, maar is ook uitermate geschikt voor het haar.

Pure arganolie is van nature rijk aan krachtige en verzorgende stoffen. Arganolie wordt daarom meer en meer in haarproducten verwerkt. Nog steeds groeit de populariteit van arganolie, omdat deze haarolie niet vettig aanvoelt en tegelijkertijd kan bijdragen aan het verzorgen, hydrateren en herstellen van het haar.

Wil je weten wat pure arganolie precies voor jouw haar kan betekenen, hoe je de olie integreert in jouw haarverzorgingsroutine en wat de voordelen zijn? Dan zit je op deze pagina goed! Wij van ArganWinkel.nl vertellen je graag alles wat je moet weten over pure arganolie voor het haar.

Ben je al bekend met deze indrukwekkende olie of wil je zelf direct de voordelen van pure arganolie voor het haar ervaren? Plaats dan vandaag nog een bestelling bij ons door te klikken op arganolie kopen.

Wat doet arganolie met je haar?

Er zijn verschillende invloeden van buitenaf die het haar kunnen beschadigen, dof maken of uitdrogen. Daarom is het belangrijk om van tijd tot tijd je haar extra voeding te geven. Hiervoor kun je pure arganolie gebruiken.

Twijfel jij of olie wel goed is om te gebruiken voor je haar? Ben je daarom wat terughoudend om olie in je haar te smeren? Dat is erg begrijpelijk. Gewone haarolie kan het haar namelijk verzwaren en het haar vettig aan laten voelen. Dat geldt echter niet voor arganolie. Deze olie is namelijk veel lichter dan andere oliesoorten.

Daar komt nog eens bij dat arganolie herstellende en hydraterende eigenschappen bevat. Zo kunnen de essentiële vetzuren en vitamine die in arganolie zitten, helpen droog en beschadigd haar weer gezond te maken.

Daarnaast draagt de olie bij aan het stimuleren van haargroei. Op deze manier kan arganolie ook overmatig haarverlies of haaruitval tegengaan.

Dus wat doet arganolie voor je haar? Pure arganolie kun je zien als een soort haarolie die helpt om jouw haar én hoofdhuid op natuurlijke wijze in gezonde conditie te houden. Hierdoor is deze olie geschikt als haarverzorging voor alle haartypes.

Pure arganolie voor natuurlijke haarverzorging

pure arganolie natuurlijke haarverzorging vrouw olie in haar verzorgd haar

Het haar krijgt elke dag behoorlijk wat te verduren: van sterke zonnestralen tot aan vuil in de lucht. Daarom heeft je haar net als je huid zo nu en dan wat extra verzorging nodig. Ben jij precies om die reden op zoek naar natuurlijke haarverzorging? Probeer in dat geval eens pure arganolie!

Arganolie bevat veel natuurlijke antioxidanten, omega vetten en vitamine E. Deze ingrediënten kunnen het verschil maken voor jouw haar. Zo helpen de antioxidanten in arganolie niet alleen tegen huidveroudering. De antioxidanten kunnen ook het haar soepel en sterk houden.

Daarnaast zorgt vitamine E in pure arganolie voor een extra beschermlaag voor het haar. Hierdoor is jouw haar beter bestand tegen invloeden van buitenaf. Bovendien kan arganolie doordat het vitamine E bevat de natuurlijke haargroei bevorderen. Dit zorgt ervoor dat arganolie dus ook een goede optie is als olie voor haargroei.

Ten slotte bevat arganolie omega 3 en 9. Deze essentiële vetzuren dragen bij aan het herstel van beschadigd haar. Omega 3 en 9 kunnen namelijk de haarwortel voeden en sterker maken. Hierdoor zullen gespleten haarpunten tevens verminderen.

Heb je last van pluizend haar? Ook dan is pure arganolie een goede match als natuurlijke haarverzorging. De essentiële vetzuren in arganolie geven het haar namelijk een glanzend laagje zonder dat het haar vettig aanvoelt.

Arganolie haar gebruiksaanwijzing

Wil je arganolie gebruiken om jouw haar te verzorgen? Dit kun je op verschillende manieren doen. Voor de meest gebruikte wijze hebben wij van ArganWinkel.nl een eenvoudig stappenplan opgesteld:

  1. Breng een hoeveelheid arganolie aan op het haar. Hoeveel je precies nodig hebt, is afhankelijk van jouw haartype en de lengte van je haar. Bij fijn haar is een kleine hoeveelheid genoeg, terwijl je voor dik haar weer wat meer moet gebruiken. Tijdens het aanbrengen van de olie werk je van de haarwortels naar de punten toe.
  1. Masseer de olie vervolgens enkele minuten goed in op de hoofdhuid.
  1. Laat de pure arganolie nu minimaal 5 tot 20 minuten intrekken. Aangezien de olie beter werkt met warmte, kun je het haar het beste inwikkelen in een warme, vochtige handdoek of badmuts.
  1. Spoel na het intrekken de arganolie uit het haar met lauwwarm water. Dat is water met een temperatuur van ongeveer 37 à 38 graden Celsius.
  1. Was het haar ten slotte met milde shampoo en sluit de verzorgingsroutine af met een conditioner.

Tip van ArganWinkel.nl: heb je kroeshaar, dik haar of krullend haar? Gebruik dan genoeg arganolie voor een intense haarkuur. Bovendien kun je pure arganolie bij deze haartypes het beste één tot twee keer per week gebruiken volgens het bovenstaande stappenplan.

Marokkaanse olie voor haar én hoofdhuid

vrouw marokkaanse arganolie mooi glanzend gezond haar haarverzorging

Pure arganolie is niet alleen goed voor het haar. Ook de hoofdhuid kun je op een natuurlijke manier verzorgen met deze olie. Door arganolie met enige regelmaat aan te brengen, voed je jouw haarwortels en blijft de hoofdhuid soepel.

Een gezonde hoofdhuid is erg belangrijk wanneer je graag vitaal en veerkrachtig haar wilt behouden. Als je hoofdhuid namelijk gezond is, dan is de talgproductie van de hoofdhuid op het juiste niveau. Hierdoor krijg je minder snel droog haar of vettig haar.

Vergeet daarom niet om de hoofdhuid goed te masseren wanneer je pure arganolie aanbrengt op jouw haren. Op die manier kan de vitamine E in de olie diep doordringen en bijdragen aan de gezondheid van jouw hoofdhuid.

Koop arganolie en haal de beste haarolie in huis

Wil je jouw haar en hoofdhuid extra verzorgen? Probeer dan zelf pure arganolie! De verzorgende, hydraterende en beschermende werking van de olie kan bijdragen aan een glanzende coupe die sterk, gezond én pluisvrij is. Dus bestel gelijk de beste arganolie producten voor het haar en ervaar zelf de voordelen!

Ga je arganolie kopen bij ArganWinkel.nl? Dan kun je rekenen op een aantal beloftes. Zo zorgen wij ervoor dat bestellingen geplaatst op werkdagen voor 19:00 dezelfde dag nog verzonden worden. Daarnaast brengen we geen verzendkosten in rekening als je een bestelling hebt met een waarde van €50,- of meer.

Zit je nog met vragen? Of wil je gewoon graag meer informatie over arganolie voor het haar? Schroom je dan niet om contact op te nemen met ons! De behulpzame klantenservice van ArganWinkel.nl staat immers elke werkdag van 09:00 tot 17:00 voor je klaar.