De Geheimen Om Rimpels te Voorkomen

Ze zeggen dat rimpels horen bij het ouder worden. Dat iedereen die ouder wordt rimpels krijgt. Klopt. Maar is het niet eveneens zo dat sommigen meer rimpels krijgen dan anderen? Als je twee mensen van dezelfde leeftijd neemt, kan de een best een behoorlijk gerimpeld gezicht hebben en de ander nog helemaal niet. Is dat mogelijk? Jazeker.

Hoewel rimpels van nature voorkomen bij iedereen die ouder wordt, kan dit proces wel worden vertraagd. En niet alleen dat. Het is ook mogelijk de lijnen minder zichtbaar te maken, de huid zich te laten vernieuwen en zijn soepelheid terug te geven. Hoe? vraagt u zich misschien af.

Hier zijn de geheimen om rimpels voor te blijven!

 • Zorg ervoor dat de huid gehydrateerd is. Hiervoor zou u 2 liter water per dag moeten drinken. Als u oefeningen doet en veel zweet, moet u zelfs nog meer drinken om het vochtverlies aan te vullen.
 • Vergeet de zonnebrandolie niet. Zorg dat de beschermingsfactor hoog genoeg is. Tegenwoordig is een beschermingsfactor van 15 het minimum, maar hoe hoger, hoe beter.
 • Bescherm uzelf tegen de zon. Behalve zonnebrandolie kan ook beschermende kleding direct contact met de zon tegengaan zodat u minder kans op rimpels hebt. Draag een hoed en een zonnebril, en gebruik een parasol. Hiermee beschermt u de huid en speciaal het gezicht en het gebied rond de ogen.
 • Ga niet te lang in de zon. In de zon zitten veroorzaakt rimpels. Als je toch per se in de zon moet, doe dit dan niet tussen 10 uur ’s ochtends en 3 uur ’s middags.
 • Reinig uw gezicht routinematig. 2x daags uw gezicht wassen, ’s morgens en voordat u naar bed gaat, helpt het gezicht te reinigen en rimpels voor te blijven.
 • Val op de juiste manier af. Te snel te veel afvallen resulteert in een loshangende huid.
 • Doe oefeningen! Regelmatig bewegen is sowieso al goed voor het hele lichaam. Bovendien draagt regelmatige training bij aan de opbouw van spieren en de elasticiteit van de huid.
 • Leef gezond. Een voedingspatroon met gezonde groenten en fruit, speciaal als die rijk zijn aan anti-oxidanten, helpt de huid er jong uit te laten zien. Zorg daarnaast dat u voldoende vitamines tot u neemt.
 • Vermijd alcohol. Ja, dit is waar. Drink geen alcohol, want alcohol droogt de huid uit. Uitdroging veroorzaakt rimpels, dus als je te veel alcohol drinkt, ziet uw huid er ouder uit dan u in werkelijkheid bent.
 • Niet roken. Roken is slecht voor uw gezondheid. En niet alleen voor uzelf maar ook voor de mensen in uw directe omgeving wanneer u er een opsteekt. Roken veroudert ook de huid. Probeer dit dus koste wat het kost niet te doen.
 • Neem voldoende rust. Genoeg rust en slaap draagt bij aan de gezondheid van uw lichaam waardoor uw huid er jonger uitziet.
 • Arganolie. Arganolie is waarschijnlijk een van de meest effectieve natuurlijke schoonheidsproducten die op dit moment te koop zijn, Het is rijk aan vitamines en essentiële vetzuren, waardoor het in staat is de huid zich sneller te laten vernieuwen en rimpels weg te werken. Bovendien voorziet Arganolie de huid van de noodzakelijke voedingsstoffen om gezond te blijven.

Met deze geheimen is het eenvoudig de huid rimpelvrij te houden! Geniet van een mooie, jong uitziende huid. Neem deze tips om er jong uit te zien en u jong te voelen, ter harte.

Deel dit artikel over hoe rimpels te voorkomen met je vrienden! Sharing is caring!

Reageer

[class*='col-']
[class*='col-']
[class*='col-']
[class*='col-']
[^<>()[]
[^<>()[]
[^<>()[]
[^<>()[]
[[0-9]
[[0-9]
[0-9]
[0-9]
[0-9]
[0-9]
[0-9]
[0-9]
[a-zA-Z-0-9]
[a-zA-Z-0-9]
[a-zA-Z]
[a-zA-Z]
[.-]
[.-]
[.-]
[.-]