De Best Bewaarde Geheimen van Nagelstudio’s!

De Best Bewaarde Geheimen van Nagelstudio’s!

Ze lijken experts te zijn in alles wat maar te maken heeft met nagels. Je kijkt vol ontzag toe als ze je nagels verzorgen met een perfecte manicure en pedicure… iets wat je zelf nooit zult kunnen presteren. Ze hebben al deze tools, waarvan alleen zij weten hoe ze allemaal werken. Ze knippen en polijsten. Oh wat een vaardigheden! Als je nageladvies nodig hebt, dan is het uiteraard alleen maar logisch dat je deze bij je manicure specialist haalt, toch?

Fout.
Recente studies tonen aan dat er een heleboel dingen zijn die je zogenaamde nagelexperts niet vertellen, zodat je zult terugkomen voor nog meer nagelsessies. Het probleem met het iedere keer terugkomen voor sessies is dat je steeds vatbaarder zult worden voor infecties. In de Verenigde Staten alleen al volgen 75 procent van de studio’s hun eigen protocollen voor het desinfecteren niet op. Dit verklaart waarom naar schatting een miljoen klanten de salon van hun keuze uitlopen met een bacteriële, virale of schimmelinfectie.

Hier zijn de belangrijkste dingen die je studio je zou moeten vertellen, maar wat ze niet doen.

Ze accepteren alle klanten
Zolang ze betalen, zullen nagelstudio’s klanten een manicure en pedicure geven, zelfs aan klanten met nagelinfecties. Wat nog erger is, is dat een klant zelfs nog meer kan hebben dan alleen maar een infectie. Miljoenen mensen hebben diabetes, hepatitis, HIV en andere besmettelijke organismen die ze meedragen.

Geen bloed, geen overdracht. ALWEER Fout!
We waren niet paranoïde toen wij zeiden dat zelfs HIV kan worden overgedragen van de ene klant naar de andere in nagelstudio’s. Je kunt wel denken dat er geen bloed bij aan te pas komt, maar kom op toch, ook al is er geen bloed, dit wil toch niet zeggen dat je geen sneetje hebt. Artsen leggen uit dat breuken in de huid microscopisch kunnen zijn en deze scheurtjes kunnen toegang verschaffen aan infectieuze organismen.

Niet alle infectieuze micro-organismen kunnen ontsmet worden in studio’s
Hoewel er infectieuze micro-organismen zijn die gemakkelijk kunnen worden gedood door desinfectie, zijn er ook waarbij dat niet kan. Het probleem hiervan is dat de meeste nagelexperts niet weten hoe ze de twee van elkaar moeten onderscheiden. Hun gereedschap is voor hen al gesteriliseerd als ze deze eenmaal onderdompelen in desinfecteermiddelen, wat vaak niet het geval is.

Alleen metalen gereedschap kan gedesinfecteerd worden
Dit betekent dat hulpmiddelen, zoals puimstenen, kussentjes en teenafscheiders van schuim organismen kunnen overbrengen als de studio ze niet na elke klant vervangt.

Voetbadjes zijn NIET VEILIG
Hoewel de studio’s verzekeren dat hun bakken worden gedesinfecteerd, heeft het Center for Disease Control and Prevention in de meeste bakken nog steeds bacteriën gevonden die zweren en huiduitslag veroorzaken.

Het is beter om je nagels zelf te verzorgen
Dit zal zeker een advies zijn dat je nooit van een nagelstudio zult horen. Artsen zeggen echter dat dit de veiligste manier is om je nagels schoon te maken. Het kan in eerste instantie vrij duur zijn, omdat je de vaardigheden moet leren en het gereedschap moet hebben dat nodig is om je eigen nagels te verzorgen. Maar als dit betekent dat je beschermd zult zijn tegen mogelijke infecties van nagelstudio’s, dan weet ik zeker dat het de moeite waard zal zijn. Investeer in kwalitatieve producten die je moet hebben, zoals oliën, om je nagelverzorging eenvoudiger te maken. Een voorbeeld hiervan is Arganolie. Arganolie, ook wel bekend als de wonderolie uit Marokko, zal je nagels versterken en revitaliseren terwijl je de fijne kneepjes leert van het doen van je eigen manicure en pedicure.

Vertel het verder. “Arganolie voor een natuurlijke schoonheid”. Sharing is caring.

Reageer

[class*='col-']
[class*='col-']
[class*='col-']
[class*='col-']
[^<>()[]
[^<>()[]
[^<>()[]
[^<>()[]
[[0-9]
[[0-9]
[0-9]
[0-9]
[0-9]
[0-9]
[0-9]
[0-9]
[a-zA-Z-0-9]
[a-zA-Z-0-9]
[a-zA-Z]
[a-zA-Z]
[.-]
[.-]
[.-]
[.-]