Dapper Genoeg voor een Kort Kapsel? Waarom Niet?

Dapper Genoeg voor een Kort Kapsel?

Ben jij dapper genoeg om een kort kopje of bob te hebben? Waarom geef je dit voorjaar je haar niet eens een make-over? Besteed niet al je tijd aan het schoonmaken van je kast, tuin en huis. Geef jezelf eens een kleine beloning voor al het werk dat je hebt verricht. Ga voor een nieuw kapsel! Ben jij moedig genoeg om een kort kapsel te proberen? Nou, Marilyn Monroe zag er goed genoeg uit met haar korte kopje, net zoals de mooie en getalenteerde Michelle Williams die onlangs het icoon Marilyn Monroe portretteerde in de film ‘My Week met Marilyn”.

Korte kapsels voor verschillende gezichtsvormen

  • Het korte kopje van Michelle Williams – Als je een ovaal gezicht hebt, zul je er prachtig uitzien met het schitterende korte kopje dat Michelle Williams had. Een korte snit zal het accent leggen op je ogen, jukbeenderen en lippen. Dit is de magie van kort haar! Verberg je knappe uiterlijk niet met lange haren! Laat het dit voorjaar allemaal zien!
  • Het korte kopje van Ginnifer Goodwin – Iemand met een rond gezicht en die dapper genoeg is om dit kapsel aan te laten meten, zal een absolute blikvanger zijn. Deze korte snit heeft meer volume aan de kruin om het gezicht langer te laten lijken. Als je genoeg zelfvertrouwen hebt voor een bijna jongensachtig kapsel, dan zul je er net zo temperamentvol en prachtig uitzien als Goodwin.
  • Het bot afgeknipte kapsel van Cameron Diaz – Het zal moeilijk zijn iemand te vinden die niet van Cameron Diaz houdt en ze zal er altijd beeldschoon uitzien. Cameron heeft echt iets! Als je een afgerond vierkant gezicht hebt kun je het bot afgeknipte kapsel van Cameron Diaz aan laten meten. De vele lagen en lange pony maken het een zeer interessante bob met een modern stijlvol tintje. Er is een gezegde dat de ogen de vensters zijn van de ziel, en de naar de zijkant vallende pony legt de nadruk op je ogen.
  • De bob van Rose Byrne – De allereerste keer dat ik Rose Byrne zag in de film “Wicker Park”, moet ik toegeven dat ik absoluut gebiologeerd was. En met haar vierkante gezicht maakte haar lob (lange bob) haar nog goddelijker. Er ligt een drama in de pony die de aandacht naar haar ogen trekt. Met de zware pony, wordt een vierkant gezicht getransformeerd tot meer symmetrie. De kaaklijn wordt geaccentueerd doordat de lengte van het haar boven de schouders ligt!
  • De lob van Rachel Taylor – Ze is een engel die je met trappen en stoten onderuit kan halen. Maar de meeste jongens en meisjes liggen al ondersteboven door haar schoonheid. Voor diegenen met een driehoekig gezicht, is de lob van Rachel Taylor een sexy kapsel om te dragen. Met een naar de zijkant vallende pony en een beetje volume op de kruin wordt het gezicht wat ronder. De klassieke kinlengte zorgt ervoor dat je kunt pronken met je sexy nek.

Voorjaarsaandacht voor je haar

Nadat je je haar hebt omgetoverd tot een kort kapsel moet je niet vergeten je pracht en praal de aandacht te geven die het verdient. Hydrateer je haar regelmatig met Marokkaanse Arganolie. Arganolie beschermt je haar tegen beschadigingen en helpt beschadigd haar zich ook te vernieuwen en repareren. Met een hoge concentratie vitamine E en andere anti-oxidanten plus essentiële vetzuren, wordt je haar goed gevoed en blijft het gezond!

Deel dit artikel over korte kapsels met je vrienden! Sharing is caring!

Reageer

[class*='col-']
[class*='col-']
[class*='col-']
[class*='col-']
[^<>()[]
[^<>()[]
[^<>()[]
[^<>()[]
[[0-9]
[[0-9]
[0-9]
[0-9]
[0-9]
[0-9]
[0-9]
[0-9]
[a-zA-Z-0-9]
[a-zA-Z-0-9]
[a-zA-Z]
[a-zA-Z]
[.-]
[.-]
[.-]
[.-]