Cadeau Ideeën voor Jouw Man voor Valentijnsdag

Cadeau Ideeën voor Jouw Man voor Valentijnsdag

Nu de feestdagen voorbij zijn is Valentijnsdag het volgende waar je je op moet voorbereiden! Opnieuw een tijd voor romantiek en geschenken! Waarschijnlijk vraag je je af wat je je man deze Valentijnsdag moet geven!

Cadeau’s die te maken hebben met persoonlijke verzorging zijn ideaal om je man te geven! De meeste mannen hebben geen idee wat ze het beste voor de persoonlijke verzorging kunnen gebruiken. Vrouwen zijn meer expert op dit gebied en met jouw hulp kan je man er op z’n best uitzien en ruiken! Hier zijn een paar ideeën!

  1. Een Reinigingspakket – Koop een pakket met een reiniger die Vitamine E en komkommer bevat, een krachtige moisturizer, een oogcrème en een exfoliërende zeep. Met dit pakket wordt zijn huid weer zacht en gehydrateerd.
  2. Scheermiddelen – De meeste mannen gaan niet vaak naar een salon of naar de kapper. En daarom is een scheerpakket zo’n goed idee. Koop voor hem een pakket met een scheerkwast en geurloze after shave balsem.
  3. De Mannelijke Geur waar Veel Vrouwen Gek Op Zijn – De meeste vrouwen houden ervan wanneer hun man ruig en tegelijkertijd zacht ruikt. Koop zeep met precies die geur. Je kunt zeep zoeken met zoete vanille, eikenhout of geurige koriander. Hij zou daarmee ruig, mannelijk en tegelijkertijd zacht ruiken. Je valt vast in katzwijm op het moment dat hij met die geur onder de douche vandaan komt.
  4. Een Toilettas voor Op Reis – Als jouw man veel reist zorg dan dat hij op reis zijn toiletbenodigdheden goed kan inpakken. Zoek een toilettas die duurzaam is en er toch stijlvol uitziet.
  5. De Onschatbare Geur – Geef je man de deodorant die hem die onschatbare geur geeft! Kies een deodorant met een frisse boslucht dan weet je wat ik bedoel!
  6. Vergeet de Arganolie niet – Geef je man een fles Arganolie. Deze olie uit Marokko zit vol met essentiële voedingsstoffen die de huid helder en levendig houden. Arganolie zit vol met essentiële onverzadigde vetzuren, Vitamine E, anti-oxidanten en anti-verouderings componenten.

Andere Cadeau Ideeën voor Valentijnsdag

Als je man meer van persoonlijke verzorging af weet dan jij, kun je het beste andere cadeau ideeën bedenken voor Valentijnsdag. Bedenk wat je man graag doet of denk aan kleine dingetjes die een glimlach op zijn gezicht brengen.

  • Houdt hij zoals veel mannen van video games of de nieuwste technische snufjes?
  • Houdt hij van zelf gekookte maaltijden? Probeer te leren hoe je zijn favoriete gerecht uit zijn kinderjaren klaar moet maken. Misschien heb je daarbij hulp van zijn moeder nodig!
  • Ga met hem naar een laser tag spel als hij dat leuk vindt.
  • Verras hem met een feestje met vrienden en familieleden die hij al een tijd niet gezien heft. Misschien wel geen romantisch Valentijns idee maar het gaat er maar om wat hem gelukkig maakt.

Verwen je man en geef hem komende Valentijnsdag wat extra liefde!

Deel dit artikel over cadeaus voor valentijnsdag met je vrienden! Sharing is caring!