Breng Je Kapsel In Stijl zonder Verven of Knippen

Breng Je Kapsel In Stijl zonder Verven of Knippen

Vrouwen zijn erg precies met hun kapsel. We houden ervan om ons haar af en toe anders te doen. Als je vertelt dat je je haar anders gaat doen, denken mensen vaak dat je het laat knippen of een andere kleur geeft. Maar verandering van kapsel kan ook anders.

Makkelijke trucjes om je haar te veranderen!

  • Clip-in Gekleurde Haarextensies – Als je niet te veel geld wil uitgeven in de kapsalon om een nieuw kapsel te krijgen, of als je niet zeker weet of je wel kleurschakeringen in je haar wil, kies dan voor een clip-in gekleurde haarextensie.Deze truc kost je niet al te veel. Het blijft onder de vijftig Euro! Omdat het een clip-in is kun je de extensies eruit halen wanneer je maar wil.
  • Draag in Navolging van Mila Kunis een Los Knotje – Losse knotjes zien er best sexy uit. Je hebt vast wel eens de sexy en aantrekkelijke Mila Kunis gezien met haar laag losgemaakte knotje. Zag zij er niet sensationeel uit? Zo kun jij er ook uitzien!Je hebt een speciale glansvloeistof nodig om die prachtige glans te krijgen. Zorg dat je haar droog is voordat je de vloeistof inbrengt. Je kunt deze glans al voor onder de 25 Euro kopen en dat is beslist niet duur!Nadat je de glans hebt ingebracht hoef je alleen maar je haar met een platte borstel te borstelen en dan in een staartje te doen. Alleen heb je dan deze keer een lage losse paardenstaart. Het geeft niet als er wat haar aan de zijkant van de staart uitkomt. Dat accentueert zelfs het beeld.

    Als je eenmaal een staartje hebt, kun je het knotje met haarspelden vastzetten of gewoon om zichzelf heen wikkelen. Doe het met je handen een beetje door elkaar om dat achteloze vrije tijds uiterlijk te krijgen.

  • Wees een Kate – Waarschijnlijk denk je dan aan Prinses Kate, Hertogin van Cambridge, maar wij hebben het over een andere koninklijke schoonheid en dat is Kate Bosworth. Kate Bosworth zag er beslist vorstelijk uit met haar gevlochten opgestoken kapsel.Het gevlochten opgestoken kapsel heeft een vlecht aan de zijkant die doet denken aan het Boheemse tijdperk. Maar bij Kate ziet het er eenvoudigweg verbluffend klassiek uit. Waarschijnlijk kun je niet wachten om er ook zo uit te zien. Daarvoor moet je beginnen met een texturiserende crème en deze in je haar kneden. Splits je haar van je ene slaap naar je andere, en vlecht het terug tot de bovenkant van je hoofd. Als je weet hoe je een Franse vlecht moet doen, dat is precies wat je moet doen.Gebruik spelden om de punt van je vlecht op de bovenkant van je hoofd vast te zetten. Pak de rest van je haar in een hoge paardenstaart en draai deze in een losse knot die je vervolgens met haarspelden vastzet.

Door al dat stileren kan je haar gemakkelijk beschadigd raken. Je kunt je haar wat verwennen door het met Arganolie diep te conditioneren. Doe dit minstens een maal per twee weken.

Deel dit artikel over haarstyling met je vrienden! Sharing is caring!

Reageer

[class*='col-']
[class*='col-']
[class*='col-']
[class*='col-']
[^<>()[]
[^<>()[]
[^<>()[]
[^<>()[]
[[0-9]
[[0-9]
[0-9]
[0-9]
[0-9]
[0-9]
[0-9]
[0-9]
[a-zA-Z-0-9]
[a-zA-Z-0-9]
[a-zA-Z]
[a-zA-Z]
[.-]
[.-]
[.-]
[.-]