Breng in Slechts 4 Stappen Je Haar Weer Tot Leven!

Breng in Slechts 4 Stappen Je Haar Weer Tot Leven!

Is jouw haar droog en kroezig? Veel vrouwen hebben last van droog, broos en kroezig haar. Dat komt door blootstelling aan elementen als koud weer of de hitte van de zon. Ook steilen van je haar met een hete steiltang of chemische producten in je haar om het te kleuren of te steilen kan leiden tot droog, broos en kroezig haar.

Als je je haar weer tot leven wil brengen en de natuurlijke glans er weer in wil krijgen volgen hier de stappen om dat te doen.

Droog, Broos en Kroezig Haar Behandelen

  1. Gebruik een milde shampoo – Je zou geen shampoo met schadelijke chemicaliën moeten gebruiken. De ingrediënten van dit soort shampoo’s beroven je haar namelijk van essentiële oliën waardoor het droog wordt. Er zijn speciale milde shampoo’s voor droog haar te koop. Ga op zoek naar een shampoo met vochtinbrengende eigenschappen zodat je haar na het wassen niet te droog wordt.De meeste vrouwen wassen hun haar elke dag met shampoo. Dat kan het haar uitdrogen. Geef je haar eens een shampoo-pauze. Het beste is om je haar een of twee keer per week met shampoo te wassen. Hierdoor kan het haar de natuurlijke oliën beter vasthouden en droogt het niet uit.
  2. Gebruik een conditioner voor je haar – Het is belangrijk dat je een conditioner gebruikt met veel vochtinbrengend vermogen. Je kunt je conditioner zo vaak gebruiken als je wil, zelfs elke dag. Er zijn ook leave-in conditioners te koop die je op je haar laat zitten zodat het de hele dag geconditioneerd blijft.Je kunt ook Arganolie als conditioner voor je haar gebruiken. Deze olie is een krachtige moisturizer omdat het vol zit met Vitamine E wat droog haar conditioneert. Deze Marokkaanse olie zit vol met componenten die goed zijn voor haar, huid en nagels. Enkele componenten in deze olie: essentiële onverzadigde vetzuren, Sterolen, Squaleen, Linolzuur, Ferulinezuur, Prostaglandinen, Polyfenolen en Carotenoïden.
  3. Tenminste eenmaal per week of eenmaal per maand diep conditioneren – Ook voor het diep conditioneren kun je Arganolie gebruiken. Wat je moet doen is de olie verwarmen en in je haar en op je hoofdhuid masseren. Wikkel het haar in een warme handdoek en wacht een half uur voordat je shampoo aanbrengt. Je kunt de olie ook ‘s nachts in het haar laten zitten. Maar zorg er dan wel voor dat je je haar goed ingepakt hebt zodat er geen olie op je hoofdkussen of lakens lekt.
  4. Zit niet te vaak aan je haar – Zei je moeder je wel eens dat je je haar 100 keer moet kammen voordat je naar bed gaat om het zacht en glanzend te maken? Gebruik je een föhn om je haar te drogen? Hoe vaak ga je naar de kapper om je haar te laten steilen? Al deze dingen vormen een aanslag op je haar en het zou verstandig zijn om dit allemaal niet te doen. Laat je haar vanzelf opdrogen in plaats van een föhn te gebruiken. Je hoeft je haar helemaal niet 100 keer te kammen of te borstelen. En onderga geen chemische behandelingen zoals haarverf, permanenten etc.

Met deze simpele tips zal je haar gauw weer tot leven komen!

Deel dit artikel over hoe je haar weer tot leven te brengen met je vrienden! Sharing is caring!

Reageer

[class*='col-']
[class*='col-']
[class*='col-']
[class*='col-']
[^<>()[]
[^<>()[]
[^<>()[]
[^<>()[]
[[0-9]
[[0-9]
[0-9]
[0-9]
[0-9]
[0-9]
[0-9]
[0-9]
[a-zA-Z-0-9]
[a-zA-Z-0-9]
[a-zA-Z]
[a-zA-Z]
[.-]
[.-]
[.-]
[.-]