Blijf Jong Door Met de Mode Mee te Gaan!

Blijf Jong Door Met de Mode Mee te Gaan!

Ouder worden betekent nog niet dat je niet met de mode mee kunt doen. Hier zijn een paar goede tips om er jonger en modieus uit te zien!

Draag gladde broeken
Draag als je jonger wil lijken geen broeken of rokken met vouwen – dat werkt niet. Gladde broeken maken je benen langer en wekken de indruk van een plattere en slankere buik. Gladde broeken laten ook je lichaamskenmerken beter uitkomen.

Laat wat van je huid zien
Rol (letterlijk) je mouwen op en laat de dunste delen van je arm zien. Meestal is dat van pols tot elleboog. Daardoor zie je er slanker uit. Kies voor mouwen die driekwart of minder van je armen bedekken of voor lange oprolbare mouwen. Op die manier leg je meer nadruk op je armen.

Ook van je schouders kun je wat huid onbedekt laten. Je schouders zijn namelijk een deel van je lichaam dat niet zo snel veroudert als andere delen. Om je schouders zichtbaar te maken kun je een blouse dragen met boothals of V-hals als je wat vollere borsten hebt.

Kies de juiste beha
De juiste beha zit niet te strak en niet te los. Als je beha te los zit kan de achterkant naar boven komen. Daardoor zakken je borsten naar beneden en wordt bovendien vet op je rug zichtbaar. Maar bedenk dat je beha niet is om vet op de rug onzichtbaar te maken. Een goede beha moet vooral voldoende steun geven.

Maak je benen slanker
Breng op je benen een gekleurde moisturizer of een getinte en reflecterende bronzer aan die het licht strategisch weerkaatst en je benen dunner maakt. De bronzer verbergt ook spataderen en brengt evenwicht in de kleur. Voeg daar nog gezonde en jong makende Arganolie aan toe en je bent klaar. Elke dag met Arganolie hydrateren houdt de huid gezond en jong. Dat komt omdat Arganolie vol zit met anti-oxidanten, essentiële vetzuren en andere voedingsstoffen waar je huid dol op is. Dat is pas een schoonheidstip die je echt zult waarderen!

Lang is beter
Wil je benen die eindeloos lang lijken? Zorg dat schoenen, panty’s, rok en of broek bij elkaar passen. Donkere kleuren maken dat je benen dunner lijken en leiden de aandacht af van grote voeten of enkels. Soms kan dit effect ook bereikt worden met vleeskleurige schoenen of panty’s.

Spijkerbroeken
Tijd om die zakkerige trainingsbroeken even opzij te leggen. Draag spijkerbroeken om je lichaam beter te accentueren en mee te doen met de mode van vandaag. Een donkere kleur spijkerbroek maakt dat je benen langer lijken. Hou je buik in bedwang door een spijkerbroek te kiezen die net onder je navel sluit. Draag er losse comfortabele shirts bij die niet de aandacht op je maagstreek richten. Draag eventueel corsetten die je torso mooi en strak houden of een push-up beha om je lichaam beter te accentueren.

Deel dit artikel over mode bewustzijn met je vrienden! Sharing is caring!

Reageer

[class*='col-']
[class*='col-']
[class*='col-']
[class*='col-']
[^<>()[]
[^<>()[]
[^<>()[]
[^<>()[]
[[0-9]
[[0-9]
[0-9]
[0-9]
[0-9]
[0-9]
[0-9]
[0-9]
[a-zA-Z-0-9]
[a-zA-Z-0-9]
[a-zA-Z]
[a-zA-Z]
[.-]
[.-]
[.-]
[.-]