Waarom Biologisch Leven Geweldig is Voor je Algehele Gezondheid

Waarom Biologisch Leven Geweldig is Voor je Algehele Gezondheid

Ons lichaam is een geweldig wonder. Het weet precies wat het nodig heeft. Maar, het probleem is dat de meeste mensen de taal ervan niet spreken en velen niet begrijpen wat het ons probeert te vertellen. Heb jij naar je lichaam geluisterd of heb je het gesust met stress, ongezonde gerechten, schadelijke synthetische cosmetica en geneesmiddelen die agressief zijn voor het lichaam? Als je schuldig bent aan een van deze dingen, dan wordt het tijd dat je naar je lichaam luistert en een andere weg inslaat.

Goed zijn voor je lichaam

Hoe kun je je lichaam goed gaan behandelen? Dit is een vraag waarop mensen met prioriteit het antwoord zouden moeten vinden. Is jou ooit gevraagd biologisch verantwoord te gaan leven? Waarschijnlijk heb je hier al veel televisiereclame over gezien en vele beroemdheden en populaire figuren pleiten voor een biologisch leven. Degenen die voorstander zijn van biologisch leven hebben al veel voordelen onthuld van hun biologische keuze. Een gezonde geest, een gezond lichaam, geluk, schoonheid en een gezondere planeet zijn de belangrijkste voordelen van biologisch leven. Maar hoe start je met biologisch leven?

Een snelle inleiding in biologisch leven

  • Geef je lichaam een gezonde dosis vitamine D van de zon. Je lichaam heeft vitamine D en frisse lucht nodig, dus sluit jezelf niet de hele tijd binnen op. De beste bron van vitamine D is de zon. Het is waar dat we onszelf moeten beschermen tegen de schadelijke stralen van de zon, maar bescherming tegen de zon staat niet synoniem aan een totale vermijding van de zon. Je moet minstens 2 uur per dag in de buitenlucht doorbrengen. Om schadelijke blootstelling aan de UV-stralen van de zon te vermijden, moet je zonnebescherming opsmeren en de uren die je buiten doorbrengt verstandig kiezen. Wist je dat zonlicht niet alleen goed is voor je lichaam, maar ook voor je geest? Het heldere en warme zonlicht geeft ons een gevoel van blijdschap. Let maar eens op hoe je je voelt als de lucht donker is en bedrukt.
  • Loop op blote voeten. Denk je dat we een grapje maken? Nee, het is absoluut geen grap. Het idee is misschien simpel, maar de voordelen ervan zijn enorm. Onze voeten bevatten reflex plekken en door op blote voeten te lopen, krijgen de milt, lever, bijnieren en andere delen van het lichaam een goede massage. Het is zeer aangenaam om op blote voeten op gras of Moeder Aarde rond te lopen. Als je op blote voeten kunt lopen, doe het dan.
  • Kies voor essentiële oliën in plaats van parfum. Als je ervan houdt parfum op te spuiten, dan wordt het tijd om te overwegen hiervan af te stappen. Waarom? Parfums zitten boordevol chemische stoffen die schade aan het lichaam kunnen veroorzaken. Essentiële oliën, zoals lavendel en kamille, hebben een heerlijke geur, bevatten gezondheidsbevorderende eigenschappen en zijn ook zeer geschikt voor de verzorging van je huid.
  • Kies voor natuurlijke verzorgingsproducten. De meeste commerciële schoonheidsproducten, zoals shampoos, lotions en crèmes, zitten boordevol giftige chemicaliën. De meeste stoffen zijn gelinkt aan verschillende gezondheidsproblemen, zoals kanker. Een geweldig verzorgingsproduct is Arganolie. Het is enorm goed voor haarverzorging, huidverzorging, nagelverzorging en het heeft zelfs anti-aging eigenschappen.

Volg deze biologische leeftips voor een gezonder en gelukkiger lichaam.

Deel dit artikel over biologisch leven met je vrienden! Sharing is caring!

Reageer

[class*='col-']
[class*='col-']
[class*='col-']
[class*='col-']
[^<>()[]
[^<>()[]
[^<>()[]
[^<>()[]
[[0-9]
[[0-9]
[0-9]
[0-9]
[0-9]
[0-9]
[0-9]
[0-9]
[a-zA-Z-0-9]
[a-zA-Z-0-9]
[a-zA-Z]
[a-zA-Z]
[.-]
[.-]
[.-]
[.-]