Bezige Bij? Laat je Huid Niet in de Steek!

Bezige Bij? Laat je Huid Niet in de Steek!

Het leven van carrièremoeders kan zeer hectisch zijn. Je hebt duizenden dingen aan je hoofd. Het organiseren van je gezinsleven, carrière en tijd voor jezelf kan heel moeilijk zijn. Heb je het gevoel dat je je huid in de steek hebt gelaten door je drukke agenda? Begin je fijne lijntjes en rimpels te zien op je huid?

Vroeg opstaan en laat opblijven, kan een zware tol eisen van je huid. Het zal niet zo verrassend zijn dat je huid een doffe teint begint te krijgen. Make-up aanbrengen om je doffe teint en andere huidproblemen – zoals acne en rimpels – te bedekken, zal je huid geen goed doen. Maar wat kunnen carrièremoeders doen om hun mooie en levendige huid terug te krijgen?

De tijd is absoluut een probleem als je veel dingen aan je hoofd hebt. Een afspraak om 8 uur ‘s morgens, het ontbijt klaarmaken voor het gezin, de kinderen naar school rijden, ze ophalen, wat tijd doorbrengen met je echtgenoot, partner of vriend, het avondeten klaarmaken, de kinderen helpen met hun huiswerk en betrokken zijn bij je kinderen, het huis op orde houden, sociale contacten onderhouden. Het is meer dan genoeg om je dag vol te maken en veel carrièremoeders hebben nog meer dingen aan hun hoofd dan alleen dit. De waarheid is dat vrouwen het momenteel erg druk hebben. Of je nu een huisvrouw, carrièrevrouw, student, dochter, grootmoeder, vrouw, partner of vriendin bent, je hebt waarschijnlijk tijd te kort om de dingen te doen die je moet doen.

De verzorging van je huid kan niet al te moeilijk en tijdrovend zijn, vooral als je niet beschikt over de luxe van tijd. Hier is een huidverzorgingsroutine voor vrouwen met weinig tijd.

  • Was je gezicht met een mild reinigingsmiddel. Zorg ervoor dat je een reinigend product gebruikt dat wordt aanbevolen voor jouw huidtype. Na het wassen en droogdeppen van je gezicht, breng je een toner aan. Als dat is gedaan, breng je een vochtinbrengende crème aan op je gezicht. Maak hier een gewoonte van in de morgen en voordat je gaat slapen.Een geweldige vochtinbrenger voor de huid is Marokkaanse Arganolie. Het zit vol met vitamine E, wat een krachtige vochtinbrenger is en andere voedingsmiddelen met hydraterende eigenschappen bevat, zoals essentiële vetzuren en sterolen. Het zit vol met anti-oxidanten, wat betekent dat je huid beschermd is tegen schade door vrije radicalen. Vrije radicalen beschadigen de huidcellen en het DNA, waardoor rimpels en fijne lijntjes worden veroorzaakt. Bovendien controleert Arganolie op effectieve wijze de talgproductie en acne!
  • Scrub minimaal eenmaal per week. Scrubben voegt slechts een paar extra minuten toe aan je douche of bad. Je kunt dit het beste in het weekend doen.
  • Breng ten minste 30 minuten voordat je naar buiten gaat zonnebrandcrème aan. Dus direct nadat je uit de douche komt of voordat je je kleren aandoet, breng je als eerste zonnebrandcrème aan.
  • Make-up aanbrengen kost alleen maar tijd. Misschien kun je alleen een lippenbalsem of lippenstift aanbrengen en al het andere overslaan. Je moet je huid laten ademen en al die make-up sluit je huid alleen maar af. Laat je natuurlijke schoonheid stralen! Het is ook belangrijk om te vermelden dat talrijke cosmetische producten chemicaliën bevatten die giftig zijn voor het lichaam en de omgeving. Als je de deur niet uit kunt zonder make-up, gebruik dan op zijn minst cosmetica die geen giftige chemische stoffen bevatten.
Deel dit artikel over goede huidverzorging met je vrienden! Sharing is caring!

Reageer

[class*='col-']
[class*='col-']
[class*='col-']
[class*='col-']
[^<>()[]
[^<>()[]
[^<>()[]
[^<>()[]
[[0-9]
[[0-9]
[0-9]
[0-9]
[0-9]
[0-9]
[0-9]
[0-9]
[a-zA-Z-0-9]
[a-zA-Z-0-9]
[a-zA-Z]
[a-zA-Z]
[.-]
[.-]
[.-]
[.-]