Bevatten Jouw Verzorgingsproducten Schadelijke Ingrediënten?

Bevatten Jouw Verzorgingsproducten Schadelijke Ingrediënten?

Waarschijnlijk heb je wel eens geld uitgegeven aan een of twee (of meer) huidverzorgingsproducten die niet doen wat ze beloven. Het ergste van die producten is dat ze ook nog eens ingredienten kunnen bevatten die schade kunnen aanrichten, niet alleen aan je huid maar op den duur ook aan je totale gezondheid. Voordat je weer een huidverzorgingsproduct koopt, overtuig je er dan eerst van dat de volgende ingredi‘nten er niet in zitten.

Zeg Driemaal Nee tegen Deze Ingredi‘nten

  • Minerale Olie – Honderden huidverzorgingsproducten hebben minerale olie op de lijst van ingredi‘nten staan, en je kunt het beste maar ver weg blijven van deze producten. Minerale olie verstopt namelijk de pori‘n van je huid waardoor deze niet kan ademen. Het verstoort ook het natuurlijke proces van de huid om gifstoffen kwijt te raken en kan bovendien acne veroorzaken. Minerale olie kan ook de huid irriteren en droogheid en barsten van de huid veroorzaken op het moment dat de huid afhankelijk wordt van de olie. Een van de dingen die de meeste mensen willen vermijden is voortijdige veroudering van de huid. Dat is echter precies wat minerale olie veroorzaakt. Dit ingredi‘nt zou totaal niet in een huidverzorgingsproduct mogen voorkomen omdat het absoluut geen verzorging voor de huid biedt. Minerale olie staat ook wel bekend als vloeibare paraffine, paraffinewas of vaseline.
  • Dioxaan – Dioxaan is ook zo’n ingredi‘nt dat in veel huidverzorgingsproducten zit. Het bevat vaak een hoog gehalte aan 1,4 dioxaan dat gemakkelijk door de huid wordt opgenomen. Waarom zou je moeten zorgen dat dit ingredi‘nt niet in aanraking komt met je huid? Dit chemische product staat in Californi‘ als kankerverwekkend geregistreerd. Breng dus geen producten op je huid aan voordat je weet wat er in zit. Misschien ben je wel aan het betalen om kanker te krijgen. Wees dus voorzichtig.
  • Parfum – Parfum is een andere chemische stof die in geen enkel huidverzorgingsproduct zou mogen voorkomen. De reden is simpel. De meeste geurstoffen worden gemaakt van ingredi‘nten die giftig of kankerverwekkend zijn. Vergeet niet dat alles wat op je huid komt uiteindelijk ook in je bloed terecht komt.
  • Parabenen – Parabenen zitten niet alleen in schoonheidsproducten maar zelfs ook in onze voeding. Parabenen worden gebruikt als conserveringsmiddelen zodat producten langer meegaan. Maar parabenen zouden nooit op je huid mogen komen. De reden hiervoor is dat er aanwijzingen zijn dat parabenen mogelijk kankerverwekkend zijn en ons inwendige systeem in de war kunnen brengen. Parabenen kunnen ook huiduitslag en allergische reacties veroorzaken.

Marokkaanse Arganolie

Is er een veilig huidverzorgingsproduct te koop? Jazeker! Marokkaanse Arganolie is 100% organisch en vrij van chemicali‘n die je huid en gezondheid schade kunnen berokkenen. Het mooie van Marokkaanse Arganolie is dat het voedingsstoffen bevat die de gezondheid van de huid bevorderen. Het zit vol met Vitamine E en talrijke andere anti-oxidanten plus essenti‘le vetzuren, Sterolen en Prostaglandinen.

Hebben wij je geïnspireerd ook eens arganolie te proberen? Deel dit artikel en spread the word!

Reageer

[class*='col-']
[class*='col-']
[class*='col-']
[class*='col-']
[^<>()[]
[^<>()[]
[^<>()[]
[^<>()[]
[[0-9]
[[0-9]
[0-9]
[0-9]
[0-9]
[0-9]
[0-9]
[0-9]
[a-zA-Z-0-9]
[a-zA-Z-0-9]
[a-zA-Z]
[a-zA-Z]
[.-]
[.-]
[.-]
[.-]