Ben je Uitgenodigd Voor een Bruiloft? Wat Moet je Aandoen?

Ben je Uitgenodigd Voor een Bruiloft? Wat Moet je Aandoen?

Wanneer je een uitnodiging ontvangt voor een bruiloft, dan zal één van de eerste dingen die in je opkomt zijn wat je zou moeten dragen voor deze vrolijke gebeurtenis. Natuurlijk wil je met je kleding de bruid niet overtreffen en de aandacht van het echtpaar wegnemen, maar je wilt er natuurlijk wel op je best of op zijn minst toonbaar uitzien.

Informele bruiloft

Als je voor een informele bruiloft wordt uitgenodigd, kun je komen zoals je je altijd kleedt. Als het bruidspaar in spe vrijgevochten types of kunstenaars zijn, dan wordt waarschijnlijk verwacht dat je je gewoon kleedt. Zij kunnen voor deze gelegenheid voor informele kleding kiezen voor zichzelf en hun vrienden, zodat het nog bijzonder en echter is. Als het echtpaar je verzoekt om te komen zoals je bent, kom dan niet helemaal opgedirkt aanzetten.

Semi-formele bruiloftskleding

Als het huwelijk vraagt om semi-formele kleding wat moet je dan dragen? Je kunt kiezen om kleding gemaakt van lichte en luchtige materialen te dragen. Je kunt ook iets dragen dat versierd is met details, zoals een kanten detail, ruche en versieringen. Als het evenement overdag plaatsvindt, dan is het ideaal om iets te dragen in een lichtere toon of kleur. Als de huwelijksceremonie ’s nachts plaatsvindt, ga dan voor donkere tinten of kleuren. Als je een krap budget hebt, dan is het niet nodig om een nieuwe outfit te kopen. Je kunt een paar kledingstukken opfleuren met accessoires en je kleding zal helemaal bruiloftwaardig zijn.

Formele bruiloftskleding

Wat wordt deze dagen gezien als formeel? Ons gevoel voor mode verandert continu en kleren die voorheen niet werden beschouwd als formeel kunnen in deze moderne tijd wel zo worden gewaardeerd. Om op veilig te spelen, kun je kiezen voor een jurk die halverwege de kuit gedragen wordt. Een jurk die tot op de grond komt, is ook goed. Als het om de stoffen gaat, zijn chiffon, zijde en zelfs jersey ideaal. Het dragen van een korte jurk is niet verboden. Maar als je er één draagt, zorg er dan voor dat deze een formele snit en structuur heeft. En natuurlijk moet je hakken dragen.

Bruiloft op het strand

Als je een huwelijksceremonie op het strand bijwoont, hou dan bij je beslissing over wat je gaat dragen rekening met de elementen. Een broekpak met een bloemetjesprint of een jersey jurk zal ideaal zijn omdat je jezelf daar gemakkelijk in kunt bewegen. Sandalen zijn natuurlijk het beste wat je qua schoenen kunt aantrekken.

Bruiloft in de tuin

Als dit het thema van de bruiloft is, dan zal fel gekleurde kleding een ideale keuze zijn! Het dragen van felle kleding zal de stemming vrolijker en blijer maken en het pluspunt is dat je er geweldig uit zult zien op de trouwfoto’s. Het is het beste om voor kleding te kiezen die gemaakt is van stoffen die goed tot hun recht komen in natuurlijk licht.

Naast je kleding moet je ook letten op je haar en huid. Zorg ervoor dat je haar gezond en beheersbaar is. Conditioneer het regelmatig met Arganolie. Breng Marokkaanse arganolie dagelijks op je huid aan om het te hydrateren, en je een levendige en jeugdige uitstraling te geven!

Deel dit artikel over wat te dragen voor een bruiloft met je vrienden! Sharing is caring!