Schoonheidsbehandelingen Voor je Huid met Natuurlijke Ingrediënten

100% Naural Schoonheidsbehandelingen

Als je je huid alleen in aanraking wilt laten komen met natuurlijke schoonheidsingrediënten dan ben je op de juiste plek. We hebben een aantal schoonheidsbehandelingen opgenomen die je met behulp van ingrediënten kunt maken die rechtstreeks afkomstig zijn uit je kast en schoonheidsset.

Natuurlijk pedicure voetbad

Voor deze natuurlijke schoonheidsbehandeling heb je alleen ingrediënten nodig die vaak in de keuken te vinden zijn.

  • Warme melk – je hebt 2 kopjes nodig.
  • Zoete amandelolie – Je hebt twee eetlepels nodig.
  • Essentiële olie – Je kunt er een naar keuze gebruiken. Wij raden aan Arganolie te gebruiken, omdat deze olie een krachtige vochtinbrenger is en een nagelversterker. 3 – 4 druppeltjes is genoeg.

Doe al deze ingrediënten in een kom of voetbad gevuld met ca. 5cm water.

Waarom is dit voetbad zo goed?
Melk bevat melkzuur dat helpt bij het afbreken van dode huidcellen en tegelijkertijd helpt het de huid te verzachten. Zowel de amandelolie als Arganolie zijn geweldige vochtinbrengers en voorkomen dat je huid uitdroogt, schraal wordt of gaat schilferen.

Natuurlijke body scrub die je zal opvrolijken

Je kunt een aantal dingen wijzigen aan dit body scrub recept. Maar hier is die van ons.
Zuiveringszout – je hebt slechts een kwart kopje nodig.

  • Grof zeezout – Een kwart kopje is genoeg.
  • Arganolie – Je hebt hier slechts een eetlepel van nodig. Je kunt ook olijfolie of macadamia notenolie gebruiken.
  • Citroensap – 1 theelepel is voldoende.

Meng alle ingrediënten en scrub ze over je hele lichaam op een droge huid terwijl je onder de douche staat of in bad zit. Zorg ervoor dat je voorzichtig scrubt in je gezicht. Of je kunt het zonder het grove zout doen. Om af te spoelen kun je ofwel een douche nemen of in het bad weken met de ingrediënten op je huid. Blijf niet te lang onder de douche of in het bad. Als dit gedaan is, dep je je huid droog. Voor een zachte en mooie huid doe je dit minstens twee keer per week.

Groen avocadomasker

Dit groene masker zal je niet de superkrachten geven die Jim Carry altijd krijgt als hij het groene masker aandoet. Maar dit groene avocadomasker zal je huid absoluut hydrateren. Je hebt alleen maar een paar ingrediënten nodig om dit volledig natuurlijke masker te maken.

  • Avocado – je hebt maar 1 avocado nodig. Zorg ervoor dat je een rijpe avocado gebruikt.
  • Citroensap – een theelepel is genoeg.

Maak de avocado simpelweg fijn en voeg daarna de citroensap toe. Meng het goed door elkaar. Je avocadomasker is gemaakt en klaar om je huid een beetje aandacht te geven. Breng het masker aan op je gezicht en nek, en laat het daarna ca. 20 minuten intrekken. Spoel af met koud water en dep vervolgens droog.

Deel dit artikel over Schoonheidsbehandelingen met je vrienden! Sharing is caring!