Verminder rimpels met arganolie

Lachende Vrouw

Het is bekend dat de verouderde huid het vermogen verliest om vocht vast te houden. De oorzaak hiervan is een achteruitgang van de barrièrefunctie van uw huid. Ook speelt het verlies van elasticiteit en het stugger worden van uw bindweefsel een grote rol. Collageen en elastine zijn verantwoordelijk voor de spankracht en de elasticiteit van uw huid. Arganolie is het ideale natuurlijke product om genoemde oorzaken te lijf te gaan. De populariteit van Arganolie als een effectieve en natuurlijke anti-ager is de laatste jaren aanzienlijk gegroeid.

Wat maakt Arganolie zo geschikt als een natuurlijke anti-aging olie?

De unieke componenten van Arganolie bestaande uit ultra-hydraterende essentiële vetzuren (omega’s), verschillende super anti-oxidanten en voedende vitamine E hebben ervoor gezorgd dat deze olie een internationale reputatie als natuurlijke anti-ager heeft verworven. Deze componenten werken zowel individueel als collectief samen om,

  • de algemene gezondheid van uw huid te verbeteren,
  • de jeugdige uitstraling van uw huid te behouden en
  • de natuurlijke genezing van dermatologische aandoeningen te stimuleren.

Vrouw met mooi lang haar

Hoe helpt Arganolie u om uw rimpels te corrigeren en/of te beschermen tegen rimpels?

De essentiële vetzuren, krachtige antioxidanten, sterolen en eiwitten (met hoog moleculair gewicht) corrigeren en beschermen tegen rimpels.

De jeugdige uitstraling van de huid is direct gerelateerd aan de gezondheid van collageen en elastine eiwitten. Collageen geeft kracht aan structuur van de huid en elastine zorgt voor veerkracht. Rimpels lijken te starten wanneer er een verandering in de structuur van elastine ontstaat waardoor elastine haar veerkracht verliest.

Essentiële vetzuren handhaven optimale niveaus van hydratatie en het gezond functioneren van de dermis. Dit is de huidlaag waar collageen en elastine zich bevinden. Arganolie ‘anti-oxidanten voorkomen dat vrije radicalen deze collageen en elastine beschadigen.

De vetzuren voorkomen ook uitdroging van de huid. Bovendien bevat Arganolie eiwitten met een hoog moleculair gewicht eiwitten. Wanneer deze toegepast worden op de huid, construeren deze eiwitten een netwerk van moleculen met een direct verstevigend effect.

Gebruiksaanwijzing voor olie op uw huid

In de volgende video laten we je zien hoe je arganolie het best kunt aanbrengen,

Wij raden u aan om voor de eerste keer Arganolie alleen ’s nachts aan te brengen. Dit om te zien hoe uw huid op deze 100% natuurlijke reageert. Daarna kunt u de olie ook in de ochtend of wanneer u dan ook maar wilt toepassen. Een zachte massage in de avond door het maken van ronddraaiende bewegingen is aanbevolen voor alle huidtypes.

Bij gebruik van 100% zuivere Arganolie, hoeft u slechts een paar druppels per lichaamsdeel te gebruiken. De olie dringt makkelijk door en laat geen olieachtig residu achter.

Reageer

[class*='col-']
[class*='col-']
[class*='col-']
[class*='col-']
[^<>()[]
[^<>()[]
[^<>()[]
[^<>()[]
[[0-9]
[[0-9]
[0-9]
[0-9]
[0-9]
[0-9]
[0-9]
[0-9]
[a-zA-Z-0-9]
[a-zA-Z-0-9]
[a-zA-Z]
[a-zA-Z]
[.-]
[.-]
[.-]
[.-]