Revitaliseert je huid met arganolie

Revitaliseer Je Huid

Vroegtijdige veroudering kan men gericht tegengaan door Arganolie te gebruiken. Feit is dat de gezonde huid zich vernieuwt (regenereert) in een regelmatige cyclus van 28 dagen. Dit houdt in dat nieuwe cellen gevormd worden en de oude afgestorven cellen worden afgestoten. Dit natuurlijke proces wordt negatief beïnvloed door onder andere UV straling, onevenwichtige voeding, alcohol, nicotine en stress.

Gevolgen hiervan zijn,

  • De huid regenereert niet meer zo goed,
  • de celvernieuwing vertraagt en
  • de huid houdt vocht heel slecht vast.

Hierdoor vermindert de spankracht en elasticiteit van de huid. De eerste rimpels komen tevoorschijn en worden steeds duidelijker zichtbaar.

Arganolie herstelt zichtbaar de elasticiteit van uw huid

Arganolie helpt om de huid weer te regenereren door opnieuw de vitale functies van de cellen te activeren. Hierdoor wordt en blijft de huid elastisch en wordt vroegtijdige veroudering als gevolg van externe factoren (zon, slechte weersomstandigheden, vervuiling, stress, rook, enz.) voorkomen.

Arganolie is rijk aan eiwitten waarvan is aangetoond dat ze de huid strakker maken en tevens de elasticiteit van de huid helpen te beschermen. De overvloed van eiwitten met een hoog moleculair gewicht zorgt voor een netwerk van moleculen met een onmiddellijk en zichtbaar verstevigend effect. Arganolie helpt om zelfs de meest droge, gevoelige en ontstoken huid weer zacht en elastisch te maken!

Striae Oplossen

Welke eigenschappen van arganolie helpen bij het verminderen van de zichtbaarheid van striae?

Striae ontstaan wanneer de collageen en elastine in je huid te ver worden uitgerekt en hierdoor de vezels worden gescheiden. De beste verdediging van de huid is om een optimaal niveau van hydratatie te handhaven en plaatselijk genoeg effectieve ontstekingsremmers en anti-oxidanten gereed te hebben, die collageen en elastin cellen beschermen tegen vrije radicalen.

Arganolie is rijk aan krachtige anti-oxidanten en essentiele vetzuren, die van vitaal belang zijn om vocht restauratie en behoud, en ook bijdragen aan de flexibiliteit van de membraan van de cel. Argan’s vitamine E en sterolen zijn ook uitstekende hydrators en ontstekingsremmers. Samengenomen helpt elk van deze elementen de huidcellen in hun strijd om niet te scheiden tijdens perioden van snelle groei, wat striae veroorzaakt.

Gebruiksaanwijzing voor olie op uw huid

Wil je zien hoe je arganolie het best gebruikt voor een stralende huid? Bekijk dan onze arganolie instructievideo,

Wij raden u aan om voor de eerste keer arganolie alleen ’s nachts aan te brengen. Dit om te zien hoe uw huid reageert. Een zachte massage in de avond door het maken van ronddraaiende bewegingen wordt aanbevolen voor alle huidtypes. Daarna kunt u de olie ook in de ochtend of wanneer u dan ook maar wilt toepassen.

Bij gebruik van 100% zuivere arganolie, hoeft u slechts een paar druppels per lichaamsdeel te gebruiken. De olie dringt gemakkelijk door en laat geen olieachtig residu achter.

Reageer

[class*='col-']
[class*='col-']
[class*='col-']
[class*='col-']
[^<>()[]
[^<>()[]
[^<>()[]
[^<>()[]
[[0-9]
[[0-9]
[0-9]
[0-9]
[0-9]
[0-9]
[0-9]
[0-9]
[a-zA-Z-0-9]
[a-zA-Z-0-9]
[a-zA-Z]
[a-zA-Z]
[.-]
[.-]
[.-]
[.-]