Als je Huid Niet Elegant Ouder Wordt Zoals je Wilt…

Als je huid niet elegant ouder wordt zoals je wil

Zie je dat je huid niet zo elegant ouder wordt als je wilt dat het doet? Nemen donkere vlekken, fijne lijntjes en rimpels je huid over? Hier zijn een paar nuttige tips om de zaken om te draaien!

Nooit te vroeg
Als het om huidverzorging gaat, is het nooit te vroeg om een goede verzorging aan te houden. Je huid vroeg verzorgen kan echt helpen voorkomen dat rimpels, ouderdomsvlekken en melasma je huid overnemen. Als je niet al te bekend bent met de term melasma, dit is een verkleuring op de huid die wordt veroorzaakt door te veel in de zon te zitten. Het is een goed idee om vroegtijdig elke dag een breed spectrum zonnebrandcrème op te smeren, ongeacht of het regent, sneeuwt of de zon schijnt. Dagelijks een SPF 30 opsmeren zou genoeg moeten zijn, terwijl een SPF 45 beter is als je naar het strand gaat of buitenshuis iets gaat doen. De UV-stralen van de zon zijn de ergste vijand van je huid, omdat ze veel schade aanrichten door veel lijnen, rimpels en donkere vlekken op je huid te maken.

Preventie is NIET langer een optie?
Wees niet al te verdrietig en hopeloos als je niet vroegtijdig preventieve maatregelen hebt getroffen en fijne lijntjes, donkere vlekken en rimpels op je huid ziet. Als dit de situatie is waarin je je bevindt, dan zou je in de tegenaanval moeten gaan. Tegenwoordig zijn er tal van Anti-Aging serums, lotions, crèmes, vochtinbrengers en wat al niet meer op de markt. Zorg ervoor dat het product dat je koopt ingrediënten bevat die celregeneratie en snellere celvernieuwing bevorderen. Zoek in de ingrediënten naar vitamine E, vitamine A of retinol, omdat deze voedingsstoffen wonderen verrichten als het gaat om het bestrijden van huidveroudering. Marokkaanse Arganolie is een uitstekende keuze als Anti-Aging product. De olie bevat een hoog gehalte aan vitamine E en andere voedingsstoffen, zoals essentiële vetzuren, squaleen, sterolen en polyfenolen, die de celregeneratie stimuleren. Deze voedingsstoffen helpen de verschijning van fijne lijntjes, donkere vlekken en rimpels te minimaliseren en beschermen de huid tegen verdere schade.

Scrubben
Scrubben is een oplossing voor een soepele en jeugdige huid. Scrub minstens één of twee keer per maand om de dode huidcellen die zich hebben opgestapeld te verwijderen. Hierdoor zal een nieuwere en jeugdigere huid tevoorschijn komen. Er zijn exfoliërende scrubs die je kant-en-klaar kunt kopen, maar je kunt ook je eigen scrub maken met keukeningrediënten. Vergeet niet om voorzichtig te zijn bij het scrubben van je huid!

Professionele huidbehandelingen
Als je het niet erg vindt om een veel hogere prijs te betalen om je huid er jonger uit te laten zien, dan kun je de hulp inroepen van medische professionals. Er zijn verschillende behandelingen die je huid er jonger uit kunnen laten zien. Een huidbehandeling met intensief gepulseerd licht bijvoorbeeld minimaliseert effectief donkere vlekken op de huid. Voor deze behandeling zijn een paar sessies nodig voordat je resultaten kunt zien op je huid, dus je moet geduld hebben. Vergeet niet om alleen naar gerenommeerde medische professionals te gaan.

Vertel het verder. “Arganolie voor een natuurlijke schoonheid”. Sharing is caring.

Reageer

[class*='col-']
[class*='col-']
[class*='col-']
[class*='col-']
[^<>()[]
[^<>()[]
[^<>()[]
[^<>()[]
[[0-9]
[[0-9]
[0-9]
[0-9]
[0-9]
[0-9]
[0-9]
[0-9]
[a-zA-Z-0-9]
[a-zA-Z-0-9]
[a-zA-Z]
[a-zA-Z]
[.-]
[.-]
[.-]
[.-]