Tips Alleen Voor de Mannenhuid, Lees Verder!

Tips Alleen Voor de Mannenhuid

Ook mannen beginnen zich tegenwoordig om hun huid te bekommeren. Dat werd tijd ook! Veel mannen hebben echter nog steeds geen idee welke huidverzorgingsproducten ze nu het beste voor hun huidtype kunnen gebruiken. De waarheid is dat de meeste mannen nog steeds niet bekend zijn met hun eigen huidtype.

Als jij ook zo’n man bent die geen benul heeft van huidverzorging, lees dan verder! Ga niet door met simpelweg dat te gebruiken wat je op TV ziet of wat je vrienden je aanraden.

Voor Je Gezicht

 • Een Reinigingsmiddel

  Als je een droge en schilferige huid op je gezicht hebt en vaak last van ongewenste mee-eters, koop dan een mild reinigingsproduct. Kies een product met abrikozenolie omdat dit een goed vochtinbrengend product is, en jojoba meel omdat dit helpt dode huidcellen te verwijderen.

alleen-voor-de-mannenhuid1

  • Een Moisturizer

   De meeste mannen exfoliëren hun huid niet. Sommige wassen zelfs nog steeds hun gezicht met zeep wat een aanslag op je gezicht is. Het niet exfoliëren en het gebruik van ruwe zeep op het gezicht kan resulteren in een droge en doffe huid. Wat je dan nodig hebt is een krachtige moisturizer.

  • Arganolie

   Een van de beste moisturizers die je vandaag de dag kunt kopen is een olie uit Marokko die Arganolie heet. Deze olie zit vol met voedingsstoffen die essentieel zijn voor de huid. Het bevat ook veel Vitamine E en onverzadigde vetzuren. Hierdoor is het een geweldig vochtinbrengend product voor de huid.Arganolie helpt de huid vocht vast te houden zodat die niet uitdroogt. Zijn grote rijkdom aan Vitamine E en onverzadigde vetzuren helpt de huidcellen sneller te herstellen zodat het aanzien van de huid snel beter wordt. Arganolie heeft ook anti-verouderings eigenschappen die het optreden van fijne lijntjes vertragen en verhinderen. De anti-oxiderende eigenschappen van de olie beschermen de huid tegen beschadiging door vrije radicalen.

In onze Youtube video laten we je zien hoe je arganolie op je gezicht aanbrengt voor een mooie gehydrateerde huid,

 • Een Gezichtslotion

  Mannen hebben al gauw fijne lijntjes op hun gezicht omdat ze niet weten hoe ze voor hun huid moeten zorgen. Om de fijne lijntjes op het gezicht te verzachten kun je een gezichtslotion nemen die retinyl plamitaat bevat. Dit is een Vitamine A product dat fijne lijntjes verzacht en donkere vlekken wegwerkt. Ook een gezichtslotion met Fytosphingosine is goed. Deze stof kalmeert roodheid van de huid.

alleen-voor-de-mannenhuid2

 • Een Gezichtsreiniger

  Als je veel last hebt van puistjes of een erg vettige huid op je gezicht, zou je een gezichtsreiniger moeten nemen die dit vuil goed weg kan nemen. Als je een gevoelige huid hebt, zoek dan een gezichtsreiniger die pepermunt blad bevat.

 • Zonnebrandlotion

  Koop een zonnebrandlotion met beschermingsfactor tenminste 15. Breng iedere keer als je het huis uitgaat, al is het maar eventjes, zonnebrandlotion op alle blootgestelde delen van de huid aan. Hierdoor verhinder je dat je huidkanker krijgt.

Dit zijn een paar gezichtsproducten waar je op zoek naar zou moeten gaan. Wees een kerel en haal de beste huidverzorgingsproducten voor jouw huidtype in huis.

Deel dit artikel over de mannenhuid verzorging met je vrienden! Sharing is caring!