Adios Slechte Haardagen! Lees Verder Voor Oplossingen

Adios Slechte Haardagen! Lees Verder Voor Oplossingen

Heb je ooit de uitdrukking gebruikt “Ik heb een slechte haardag”? De meeste vrouwen gebruiken vaak dit gezegde en vooral wanneer alles fout lijkt te gaan. Uiteraard vinden vrouwen hun haar heel belangrijk.

Door deze uitdrukking kun je duidelijk zien dat het haar, en in het bijzonder de ‘look and feel’ van het haar, een grote impact heeft op vrouwen. Niemand wil een slechte haardag, laat staan dat je deze met je mee wilt dragen. Slecht haar is meestal droog, pluizig en broos, het soort haar dat de meeste vrouwen absoluut niet willen hebben. Het goede nieuws is dat je je haar kan laten herleven en het terug kan brengen in zijn volle glanzende glorie. Het is niet nodig je haren uit je hoofd te trekken uit frustratie als je droog, pluizig en broos haar hebt.

Verzorgingstips voor je haar

  1. Voorkom schade veroorzaakt door de elementen door je haar goed te beschermen. De wind, zon en kou beschadigen het haar door deze te ontdoen van de essentiële oliën. Je haar zal van nature droog, pluizig en broos worden als het zijn essentiële oliën verliest.Bescherm je haar tegen sterke wind en kou door een muts te dragen, vooral in de winter. De koude wintermaanden kunnen sterke koude wind met zich meebrengen dat zal leiden tot droog haar. Stap nooit de deur uit zonder dat je een wintermuts op hebt.Hetzelfde geldt voor de zomer. Ook in de zomer kun je te maken krijgen met een droge en sterke wind. Tel daarbij op de verzengende hitte van de zon en je haar kan ernstige beschadiging oplopen.Als je naar buiten gaat en er een droge wind waait of als de zon fel schijnt, vergeet dan niet je muts of zomerhoed te dragen. Dit is vooral van toepassing wanneer je naar het strand gaat. Op zandstranden heb je te maken met zowel de hitte als een sterke wind. Naast het dragen van je zomerhoed, zou je ook een zonnebrandcrème voor je haar moeten gebruiken om schade veroorzaakt door de zon te voorkomen.
  2. Zwem niet te vaak en te lang in chloorwater. In de zomer zal het moeilijk zijn water te vermijden, maar als je je haar serieus gezond wilt maken, zul je te lang zwemmen in chloorwater moeten vermijden. Chloor ontdoet het haar van zijn essentiële oliën. Maak er een gewoonte van om conditioner in je haar aan te brengen na een duik in chloorwater.
  3. Gebruik een speciale vochtinbrengende conditioner. Droog haar betekent dat het haar zijn essentiële oliën is kwijtgeraakt. Het is aan te raden om zo vaak mogelijk een conditioner te gebruiken, zelfs dagelijks, om vocht en essentiële oliën terug te brengen in je haar.

Marokkaanse Arganolie voor je haar

Arganolie is een uitstekende keuze voor het conditioneren van je haar. Het bevat een hoog gehalte aan vitamine E wat beschadigd haar helpt te repareren. De essentiële onverzadigde vetzuren versterken het haar en voorkomen gespleten haarpunten. De anti-oxidanten van Arganolie herstellen beschadigde celmembranen in het haar.

Hebben wij je geïnspireerd ook eens arganolie te proberen? Deel dit artikel en spread the word!

Reageer

[class*='col-']
[class*='col-']
[class*='col-']
[class*='col-']
[^<>()[]
[^<>()[]
[^<>()[]
[^<>()[]
[[0-9]
[[0-9]
[0-9]
[0-9]
[0-9]
[0-9]
[0-9]
[0-9]
[a-zA-Z-0-9]
[a-zA-Z-0-9]
[a-zA-Z]
[a-zA-Z]
[.-]
[.-]
[.-]
[.-]