Aantal Beroemdheden Die Gek Zijn op Arganolie

Aantal Beroemdheden Die Gek Zijn op Arganolie

Waarom is al deze ophef over de Arganolie uit Marokko? Arganolie is tegenwoordig één van de meest populaire schoonheidsproducten. Vrouwen uit de hele wereld en populaire persoonlijkheden zijn enthousiast over de hemelse voordelen van de olie voor het haar en de huid. Arganolie, ook wel het vloeibare goud van Marokko genoemd, heeft indruk gemaakt op grote namen in Hollywood. Weet jij welke Hollywood-schoonheden deze olie gebruiken? Lees het hieronder!

Beroemdheden die gek zijn op Arganolie

 • Eva Mendes

  Niemand kan de schoonheid van deze Amerikaanse actrice, het model, de zangeres en kledingontwerper ontkennen. Eva Mendes veroverde in 2001 de aandacht van het publiek toen ze in de film Training Day verscheen. Sindsdien werd ze een bekende persoonlijkheid met blockbuster films op haar naam, zoals 2 Fast 2 Furious. Deze Amerikaanse schoonheid onthulde dat Arganolie deel uitmaakt van haar schoonheidsgeheimen.

aantal-beroemdheden-die-gek-zijn-op-arganolie

 • Taylor Swift

  De jonge Amerikaanse countrypop-zangeres heeft over de hele wereld al vele jaren jonge mensen als mensen die zich jong voelen, laten dansen en mee laten zingen op haar pakkende liedjes. De meervoudige Grammy Award-winnaar is één van de vele schoonheden van Hollywood die zweren bij de schoonheidsvoordelen van het vloeibare goud uit Marokko.

 • Salma Hayek

  Deze Latina schoonheid pakte veel mensen over de hele wereld in toen zij tegenover Antonio Banderas stond in de film Desperados. Vanaf dat moment werd Salma Hayek een begrip. Hayek is niet alleen een mooie en getalenteerde actrice. Ze is ook een producent en regisseur. Bovendien heeft ze een geweldige zangstem. Hayek is ook betrokken bij liefdadigheidswerk. Ze promoot actief een toename van het bewustzijn over geweld tegen vrouwen en discriminatie van immigranten. Toen Hayek Sierra Leone bezocht voor een UNICEF-reisje, gaf ze borstvoeding aan een hongerige één week oude baby wiens moeder niet in staat was melk te produceren en wereldwijd oogstte dit veel aandacht. Hayek is een groot voorstander van borstvoeding. Deze getalenteerde en goedhartige schoonheid deelde dat Arganolie onderdeel is van één van haar schoonheidsgeheimen.

 • Charlize Theron

  Het is een feit dat Charlize Theron één van de meest getalenteerde schoonheden is die Hollywood ooit heeft gekend. Theron heeft meerdere acteerawards op haar naam staan, waaronder een Golden Globe en Academy Award (Oscars). De Zuid-Afrikaanse schoonheid heeft niet alleen veel talent, ze is ook erg intelligent en goedhartig. In 2007 startte ze het Charlize Theron Africa Outreach Project om de Afrikaanse jeugd te ondersteunen in hun strijd tegen HIV/AIDS. Theron is ook actief betrokken bij vrouwenrechtorganisaties en bijeenkomsten voor het recht op kunstmatige abortus in geval van ongewenste zwangerschap. Ze is een groot voorstander van dierenrechten, een actief lid van PETA of People for the Ethical Treatment of Animals en is te zien in PETA’s anti-bond advertentiecampagne. Charlize Theron is één van de mooiste vrouwen, zowel aan de binnen- als de buitenkant, die Arganolie gebruikt om haar lokken en huid mooi te houden.

aantal-beroemdheden-die-gek-zijn-op-arganolie2

Dit zijn slechts een paar namen uit Hollywood die gevallen zijn voor de geweldige schoonheidskrachten van het “vloeibare goud” uit Marokko. Probeer Arganolie nu zelf en vorm je oordeel over de indrukwekkende schoonheidsvoordelen!

Ken jij andere beroemdheden die gek zijn op Arganolie? Plaats dan een reactie!

Hebben wij je geïnspireerd ook eens arganolie te proberen? Deel dit artikel en spread the word!