Haar: 8 Dingen Die je Moet Hebben Ervoor

8 Dingen Die je Moet Hebben Voor je Haar

Ik haat het om met mijn zus naar de kapsalon te gaan. Ten eerste, ze vindt haar kapsel nooit leuk. Ten tweede, ze huilt daarna.

Ze zal er vervolgens over razen en tieren dat haar kapsel niet lijkt op de foto die ze aan haar kapper heeft getoond. Ze wil niet eens dat haar haren worden geföhnd. Ze vertelt de arme kapper dat ze haar haren nooit föhnt, dus waarom zou er nu tijd verspild moeten worden om het kapsel er goed uit te laten zien. Wat mijn zus niet begrijpt, is dat het haar van de dame op de foto zeker geen net-uit-bed kapsel is. Het kapsel heeft styling en veel haarproducten nodig om het er geweldig uit te laten zien.

In het geval je zelf de controle wilt hebben in plaats van te kniezen, zoals mijn zus, zijn hier de beste haarproducten die elke vrouw tot haar beschikking moet hebben voor die perfecte foto look.

Shampoo en conditioner
Dit is nogal logisch, toch? Maar weet je wat? Het gaat er niet om dat je een conditioner en shampoo in je badkamer hebt staan, maar dat je de juiste shampoo en conditioner hebt. Voor sommige vrouwen kan dit een eindeloze zoektocht lijken. Maar je zou niet moeten opgeven. Er zijn producten die precies bij jou passen. Je hoeft alleen maar de producten te proberen die bij jouw haartype passen.Net zoals onze zoektocht naar de juiste man, geef nooit op!

Marokkaanse Arganolie
Sommigen denken dat olie alleen geschikt is voor personen met ruw en droog haar, maar dat is niet waar. Zelfs mensen met fijn haar zouden regelmatige behandelingen met olie niet moeten overslaan voor een meer glanzende, gladde look. Als je niet wilt dat je haar vettig aanvoelt, ga dan voor producten zoals Arganolie. Arganolie, aangeprezen als de wonderolie uit Marokko, zal je haar voeden en laten glanzen zonder een vettig en kleverig gevoel te geven.

Leave-in conditioner
Haardeskundigen zijn het erover eens dat het aanbrengen van een leave-in conditioner na een shampoo en conditioner geen onnodige stap is, zoals de meeste vrouwen denken. Zij adviseren een leave-in conditioner om het haar voor te bereiden op de styling en dat er een heleboel andere haarproducten nodig zijn om je kapsel goed te laten zitten.

salonkwaliteit föhn
Als je je haar wilt föhnen zoals in de kapsalon, dan moet je een salonkwaliteit föhn hebben. Hoewel de meeste vaak duur zijn, zijn haardeskundigen het erover eens dat dit hulpmiddel de moeite waard is.

2 cm platte strijkijzer
Ik sleep dit geweldige product altijd met me mee, zelfs als het onpraktisch lijkt om dit te doen. Het kan slap haar transformeren tot een volumineus, kaarsrecht of golvend kapsel. Noem het maar op, deze gadget kan alles (ten minste voor mij! Hierdoor ben ik bevooroordeeld!).

Hittebeschermende spray
Als je net zo bent als ik, iemand die gewoon niet zonder geföhnd en gestreken haar kan, is een warmtebeschermende spray een must. Als je wilt dat je haar er geweldig uitziet, dan moet het gezond zijn, dus het beschermen van je haar tegen beschadiging is erg belangrijk.

Droge shampoo
Dit is een andere must, vooral als je je haar niet dagelijks wast. Het helpt je geföhnde kapsel in vorm te houden, en absorbeert vet en vuil.

Haarspray
Een andere manier om je kapsel langer in vorm te houden, is om het een paar keer in te spuiten met haarlak. Dit product is onmisbaar in de haarset van elke kapper.

Vertel het verder. “Arganolie voor een natuurlijke schoonheid”. Sharing is caring.

Reageer

[class*='col-']
[class*='col-']
[class*='col-']
[class*='col-']
[^<>()[]
[^<>()[]
[^<>()[]
[^<>()[]
[[0-9]
[[0-9]
[0-9]
[0-9]
[0-9]
[0-9]
[0-9]
[0-9]
[a-zA-Z-0-9]
[a-zA-Z-0-9]
[a-zA-Z]
[a-zA-Z]
[.-]
[.-]
[.-]
[.-]