7 Stappen Zodat Iedereen Zegt “Wat Zie Je Er Jong Uit”

7 Stappen Zodat Iedereen Zegt “Wat Zie Je Er Jong Uit”

De meeste vrouwen vertellen je liever niet hoe oud ze zijn. Zodra vrouwen eenmaal de 30 voorbij zijn is het ook onbeleefd om ze naar hun leeftijd te vragen. In de meeste westerse landen is dat tenminste de cultuur.

Voor de meeste vrouwen in de moderne wereld is de huid een van hun schatten. Veel vrouwen stralen als je zegt dat ze er jong uitzien. Ze voelen dan een soort trots. Waarschijnlijk weet je wel hoe het voelt wanneer iemand je veel jonger schat dan je in werkelijkheid bent.

Veel vrouwen denken dat ze cosmetische procedures moeten ondergaan om hun huid jong te houden. De waarheid is dat het vertragen van huidveroudering afhangt van hoe je voor je huid zorgt. Het is ook een fabeltje dat verzorging van de huid een fortuin kost. Je hebt huidverzorgingsproducten nodig maar echt niet zo veel.

Veel vrouwen hebben ook de indruk dat hoe duurder een huidverzorgingsproduct is, hoe beter het werkt. Dat is een andere mythe waar vrouwen niet meer in zouden mogen geloven. Vrouwen zouden ook moeten begrijpen dat huidverzorgingsproducten toegespitst zijn op huidtypes. Dat betekent dat wat voor jouw zuster, moeder, collega of buurvrouw werkt voor jou nog niet hoeft te werken. Misschien heb jij immers een ander huidtype.

Basisprincipes om de Huid Jong te Houden

Hier zijn de basisprincipes die je moet kennen als je je jeugdige huid wil behouden.

  1. Weet wat je huidtype is. Als je dat eenmaak weet (droog, vettig, gevoelig voor acne) dan weet je ook welke huidverzorgingsproducten je het beste kunt gebruiken.
  2. Collageen zorgt voor soepelheid en een gladde structuur van je huid. Als we ouder worden is het normaal dat de hoeveelheid collageen in ons lichaam afneemt. De nummer 1 oorzaak van voortijdige veroudering van de huid is UV straling. UV straling is slecht voor de huid omdat het collageen vernietigt en zo het proces van veroudering versnelt. Om dit te verhinderen zou je je altijd als je naar buiten gaat met zonnebrandlotion in moeten smeren.
  3. Bruinigssalons werken ook met UV straling. Ga niet naar een bruiningssalon als je niet al op jonge leeftijd rimpels wil krijgen.
  4. De huid verliest iedere dag vocht en essentiële oliën. Als je je wast of wanneer je zweet verliest de huid essentiële oliën en natuurlijk vocht. Je moet daarom je huid elke dag hydrateren.
  5. Arganolie is erg weldadig voor de huid. Je kunt het als moisturizer voor de huid gebruiken vanwege zijn hoge gehalte aan Sterolen, Vitamine E en essentiële onverzadigde vetzuren. Arganolie bevat daarnaast ook anti-verouderingscomponenten zoals Polyfenolen, Ferulinezuur en Carotenoïden.
  6. Hitte draagt ook bij tot veroudering van de huid. Je zou niet te lang in de zon moeten zitten en geen hete douche of bad moeten nemen. Gebruik voor douche of bad liever lauwwarm water.
  7. Vermijd stress, zorg dat je genoeg slaapt, stop met roken, matig de alcohol, doe regelmatig aan lichaamsbeweging en eet gezonde en uitgebalanceerde maaltijden. Dit alles kan veroudering van de huid voorkomen.
Vertel het verder. “Arganolie voor een natuurlijke schoonheid”. Sharing is caring.

Reageer

[class*='col-']
[class*='col-']
[class*='col-']
[class*='col-']
[^<>()[]
[^<>()[]
[^<>()[]
[^<>()[]
[[0-9]
[[0-9]
[0-9]
[0-9]
[0-9]
[0-9]
[0-9]
[0-9]
[a-zA-Z-0-9]
[a-zA-Z-0-9]
[a-zA-Z]
[a-zA-Z]
[.-]
[.-]
[.-]
[.-]