7 Populaire “Vlechtkapsels” Voor de Lente

Vlecthen

De bloemen staan in bloei. De lente is weer aangebroken! Tijd voor nieuwe kapsels! Vlechtjes zijn enorm populair in deze lente! Hier zijn 7 vlechten om je lentekapsel vorm te geven!

7 “Vlechtkapsels” voor de lente

1. De bekronende vlecht
In plaats van een haarband maak je een dikke vlecht die half is opgestoken en half naar beneden hangt!

2. Het meisje dat in vuur en vlam staat
We houden allemaal van Katniss, het meisje dat in vuur en vlam staat! De combinatie van een klassieke vlecht en lage knot die Jennifer Lawrence droeg, is wellicht niet zo speciaal als de vlechtjes die haar karakter Katniss droeg in de film “The Hunger Games”, maar het valt niet te ontkennen dat het net zo mooi is. Daarnaast is deze vlechtstijl perfect bestand tegen lentebuien!

3. Kom maar op met die bling bling!
Minka Kelly, de sexy engel in de Tv-serie Charlie’s Angels, voegde een schitterend geschakeld blinghaarstukje toe aan haar romantische vlechtjes en dit viel absoluut op! Deze look is gemakkelijk te kopiëren! Zet je vlecht simpelweg vast met een sieraad dat gebroken is of een schakel mist!

4. Trendy knotje bovenop
De “Bubbly” zanger en liedjesschrijver heeft knotjes bovenop het hoofd nieuw leven ingeblazen, en heeft de trend weer gezet met een omgekeerde vlecht die lijkt te kronkelen naar de achterkant van haar hoofd en in een rommelige knot hoog bovenop haar hoofd! Petje af voor Colbie Caillat om ons te laten inzien dat knotjes bovenop je hoofd nog steeds trendy kunnen zijn!

5. Hippievlechtjes zijn terug van weggeweest
Hippievlechtjes zijn niet langer verleden tijd. Op de Rodarte herfst & winter 2014 catwalk, waren hippievlechtjes in overvloed aanwezig, maar deze keer waren ze gestyled met een rommelig rozet! Zo breng je een klassieke stijl naar een hoger niveau! Als je dik, golvend haar hebt en problemen hebt om je lokken uit je gezicht te houden, dan zijn deze half opgestoken, half naar beneden hangende hippievlechtjes met een rommelig rozet ideaal!

6. Godin!
Rommelige onverzorgde vlechten domineren de kapseltrends sinds lange tijd. Maar Jada Pinkett Smith liet zien dat slanke godinvlechten gewoon prachtig zijn! Om de godinvlechten te krijgen, moet je ervoor zorgen dat je je haren eerst vochtig maakt met een haarverzorging- of haarstylingproduct tegen pluizig haar!

7. De hanenkamvlecht
Hou je van de punk rock-stijl? Dan zal je de hanenkamvlecht geweldig vinden! Dit is een leuke en speelse benadering van het iconische punk rock-kapsel, de hanenkam. De hanenkam is een rommelige omgekeerde vlecht die begint vanaf de nek tot bovenop het hoofd. Als je dit kapsel wilt maken, dan moet je ervoor zorgen dat je een sterke haarlak bij de hand hebt en veel, heel veel, schuifspeldjes!

Arganolie en een goede haarverzorging

Het maakt niet uit welk kapsel je kiest, de eerste stap om je lokken mooi te houden, is om ze goed te verzorgen! Voeg Arganolie toe aan je set haarverzorgingsproducten. De olie zorgt ervoor dat het haar zacht en zijdeachtig blijft, dankzij de vitamine E, sterolen en essentiële vetzuren. Gebruik Arganolie als een conditioner voor onder de douche, niet-uitwasbare conditioner of diepe conditioner!

Welk vlechtjeskapsel dat we hebben vermeld, ga jij dit voorjaar dragen? Laat het ons weten!

Deel dit artikel over Vlechtkapsels met je vrienden! Sharing is caring!

Reageer

[class*='col-']
[class*='col-']
[class*='col-']
[class*='col-']
[^<>()[]
[^<>()[]
[^<>()[]
[^<>()[]
[[0-9]
[[0-9]
[0-9]
[0-9]
[0-9]
[0-9]
[0-9]
[0-9]
[a-zA-Z-0-9]
[a-zA-Z-0-9]
[a-zA-Z]
[a-zA-Z]
[.-]
[.-]
[.-]
[.-]