6 Huidverzorgingtips voor Vrouwen Onderweg

6 Huidverzorgingtips voor Vrouwen Onderweg

Je hebt het druk, maar een krap schema is geen excuus om je huid te verwaarlozen. Meeste moeders zijn druk bezig met zorg voor hun kinderen, echtgenoten en het hele huishouden. Carrière vrouwen zijn uitgesproken druk met hun carrières en sociale leven. De jonge vrouwen die nog op school zitten zijn druk bezig met van het leven te genieten. Het maakt niet uit hoe krap je schema mag zijn, je moet altijd tijd vinden voor een huidverzorgingregime.

Huidverzorgingtips voor Vrouwen Onderweg

  • Was je gezicht minstens twee keer per dag. Gebruik koud water als je je gezicht ‘s ochtends wast. Omdat je jezelf blootstelt aan verschillende verontreinigende stoffen als je naar buiten gaat, is het het beste als je poriën niet open staan. Vergeet voordat je naar bed gaat niet om je gezicht weer te wassen. Dit is vooral belangrijk als je de hele dag make-up op hebt gehad. Gebruik deze keer warm water om je poriën te openen en alle vuil, stof en gifstoffen te verwijderen.
  • Gebruik Argan olie als moisturizer. Wees er wel zeker van dat de olie die je gebruikt van cosmetische kwaliteit is en geen culinaire olie. Argan olie is een uitstekende moisturizer. Het bevat veel ingrediënten die tekenen van huidveroudering, acne en droge huid tegen gaan. Deze olie komt uit Marokko en heeft essentiële vetzuren, vitamine E, antioxidanten, squaleen en vochtinbrengende bestanddelen. Gebruik de olie ’s nachts door het op je gezicht te masseren. Je kunt deze olie ook gebruiken als moisturizer voor je hele lichaam. Wrijf de olie gewoon op je droge huid of delen van de huid die snel rimpels krijgen. Voor een erg droge huid kan je deze olie twee keer per dag gebruiken.
  • Gebruik altijd bescherming tegen de zon. Zonnebrand bescherming is erg belangrijk. Zonnestralen hebben UV stralen die je huid beschadigen en bekend staan om kanker te veroorzaken. Bescherm je huid altijd. Ook al is het weersvooruitzicht bewolkt, moet je toch nog zonnebrand gebruiken om je huid te beschermen. De UV stralen kunnen door de wolken heen komen en je huid beschadigen.
  • Drink veel water. Je moet deze tip niet negeren. Je huid verliest vocht iedere keer dat je zweet. Als je uitgedroogd raakt, wordt je huid droog. Drink ongeveer 8 tot 10 glazen water per dag om je huid gehydrateerd te houden.
  • Houd je aan een gezond dieet. Wat je eet heeft invloed op de gezondheid van je huid, en vooral gezichtshuid. Vermijd olieachtige en vette maaltijden want dit kan puistjes veroorzaken. Je wilt vast niet dat puistjes op je gezicht verschijnen. Eet meer fruit en groente, maar natuurlijk moeten je maaltijden goed gebalanceerd zijn. In plaats van kauwen op chips en chocolaatjes als snacks, kies voor vers gesneden fruit.
  • Slaap genoeg. Slaap is erg belangrijk bij het gezond houden van je huid. Een gebrek aan slaap kan een uitbraak van puistjes veroorzaken. Sla die late film nadat je thuis komt van werk eens over, of ga minder vaak tot laat in de nacht stappen met je vriendinnen.

Deze huidverzorgingtips zijn vrij gemakkelijk uit te voeren. Iemand met een krap schema zal het niet te moeilijk moeten vinden om aan dit simpele beauty regime te houden. Laat je krappe schema jezelf niet in een lelijk eendje veranderen.

Deel dit artikel over huidverzorgingtips voor vrouwen met je vrienden! Sharing is caring!

Reageer

[class*='col-']
[class*='col-']
[class*='col-']
[class*='col-']
[^<>()[]
[^<>()[]
[^<>()[]
[^<>()[]
[[0-9]
[[0-9]
[0-9]
[0-9]
[0-9]
[0-9]
[0-9]
[0-9]
[a-zA-Z-0-9]
[a-zA-Z-0-9]
[a-zA-Z]
[a-zA-Z]
[.-]
[.-]
[.-]
[.-]