5 Nagelbenodigdheden voor Je Mani-Pedi Pakket!

5 Nagelbenodigdheden voor Je Mani-Pedi Pakket!

Niet alle manicure-pedicure pakketten zijn hetzelfde.Er zijn pakketten voor normale mensen zoals wij en er zijn pakketten voor de allerbeste top nageldeskundigen. Welk pakket zou jij het liefst willen hebben?

Ik weet zeker dat jij net als ik graag je vertrouwde pakketten van thuis zou willen inruilen tegen de kans om nagels te hebben zoals Angelina Jolie.
Welnu dan is vandaag je geluksdag. Je hoeft niet in paparazzi mode te gaan om de nagelgeheimen van jouw favoriete ster te pakken te krijgen. Hier zijn de vijf basisingrediënten die volgens manicure specialisten in elk nagelverzorgingspakket zouden moeten zitten.

Nagelriemolie
Dit is een ingrediënt dat maar weinig vrouwen in hun nagelverzorgingspakket hebben zitten. Experts zeggen echter dat als zij maar twee dingen in hun pakket zouden mogen hebben dat dit er dan beslist één van zou zijn. Ze leggen uit dat nagelriemolie belangrijk is om nagels te voeden en te genezen. Nagellak, hoe mooi ook, ziet er volgens hen niet goed uit als het op nagels met ongezonde of beschadigde nagelriemen wordt aangebracht. Een van de meest besproken oliën vandaag de dag is Marokkaanse Arganolie. Deze wonderolie is dan wel niet speciaal voor nagelriemen bedoeld maar doet evengoed wonderen voor de nagelriemen en ook voor nagels, huid en haar. Arganolie heeft ook anti-verouderings eigenschappen. Dat betekent dat regelmatig hydrateren met dit vloeibare goud niet alleen de nagelriemen hydrateert en de nagels versterkt, maar ook rimpels op je handen tegengaat.

Een Glazen Nagelvijltje
De meeste deskundigen geven de voorkeur aan nagelvijltjes van glas. Dat is omdat ze makkelijk schoon te houden zijn en een leven lang meegaan als je er op de juiste manier mee omgaat. Met de ene kant werk je oneffenheidjes in de nagels weg en met de andere kant maak je ze mooi glanzend.

Nagellak
In de meeste mani of pedi pakketten zit geen nagelriemolie, maar met nagellak is het precies omgekeerd. De meeste, zoniet alle nagelverzorgingspakketten bevatten als hoofdrolspeler nagellak. Het verschil echter tussen onze nagellak en die van experts is dat die laatste vaak van betere kwaliteit is. Je hoeft geen bakken met geld uit te geven voor goede nagellak. Hou aanbiedingen op het web in de gaten voor goedkope en toch door deskundigen aanbevolen nagellak. Je zou ook moeten letten op de ingrediënten in je nagellak. Sommige nagellakken zitten vol met chemische producten die je nagels kunnen ruïneren of zelfs schadelijk zijn voor je hele lichaam.

Basislak
Nagellak kan het niet op z’n eentje af. Nagellak is bedoeld om oneffenheidjes in de nagels te verbergen en werkt beter als je eerst een goede basislak aanbrengt. Zelfs als je ongezonde of gerimpelde nagels hebt zorgt basislak dat je nagels er egaal uitzien en klaar zijn om er lak op te smeren.

Toplak
Mat is de laatste tijd erg in de mode. Maar experts zien toch liever het geraffineerde uiterlijk dat je krijgt met nagel-gloss. Sommigen brengen zelfs extra glans aan om de nagels er nog beter uit te laten zien.

Deel dit artikel over nagelbenodigdheden met je vrienden! Sharing is caring!