Kusbare Lippen: Hier 3 Huidverzorgingtips ervoor

Kusbare Lippen

Angelina Jolie heeft de meest weelderig kusbare lippen die Hollywood ons ooit heeft voorgeschoteld. Het is niet zo gek dat Jolie’s lippen zo gewild zijn. Ze zijn groot, vol, jeugdig en onmiskenbaar sexy. Als je ook zulke sexy lippen wilt hebben als Angelina Jolie, moet je ervoor zorgen dat je je lippen superzacht en vrij van rimpels houdt. Hier zijn een aantal huidverzorgingtips voor je lippen.

Huidverzorgingtips voor de lippen

Scrubben
Zo nu en dan kunnen ook je lippen een scrub gebruiken. Scrubben ontdoet de huid van dode en droge huidcellen. Net zoals je de huid op de rest van je lichaam scrubt, kunnen je lippen er ook van profiteren. Maar kan scrubben je lippen niet schraal maken? Het lijkt wellicht tegenstrijdig, maar scrubben helpt je lippen te beschermen tegen schraalheid. Sommige merken bieden ook scrubs aan voor de lippen die lippenbalsam bevatten. Als je liever zelf aan de slag gaat, wrijf dan suiker op je lippen om ze zacht te maken, en hydrateer je lippen daarna met je favoriete lippenbalsam. Als je een flesje Arganolie hebt, dan kan je dit ook gebruiken om je lippen te hydrateren. De olie zit boordevol voedingstoffen die je huid van binnenuit voeden, dankzij het hoge gehalte aan vitamine E, essentiële vetzuren en sterolen.

In volgende video laten we je zien hoe je arganolie voor je lippen gebruikt:

Beschermen
Wil jij lippen kussen die droog, schraal en verbrand zijn? Net als de rest van je huid moeten je lippen worden beschermd tegen de agressieve effecten van de zon. Zorg er dus voor dat je een lippenbalsam gebruikt die je lippen niet alleen hydrateren, maar ook beschermen. Kies voor een lippenbalsam met zonnebescherming met een geschikte SPF. Het is ook goed om te letten op verzachtende ingrediënten in lippenbalsams, zoals aloë vera. Vergeet niet om je balsam overal mee naartoe te nemen, omdat je deze zo nu en dan opnieuw moet aanbrengen, vooral als je buiten bent.

Hydrateren en nog eens hydrateren
Je lippen bestaan uit huid, en net als de rest van je huid op andere delen van je lichaam moet deze ook gehydrateerd worden. Als je lippenbalsam aanbrengt, wees dan niet te zuinig en voorzichtig. Smeer je lippen continu in met lippenbalsam. Breng de lippenbalsam zowel overdag als ‘s nachts zoveel als je wilt opnieuw aan, en vergeet je lippen niet in te smeren voordat je naar bed gaat. Je moet op zoek gaan naar een lippenbalsam die boordevol hydraterende voedingstoffen en anti-oxidanten zit, zoals vitamine E. Als je van lipgloss houdt, zijn er ook een aantal die hydraterende eigenschappen bevatten. Maar lippenbalsams zijn beter.

Als je net zulke sexy lippen wilt hebben als Angelina Jolie, pas dan deze 3 huidverzorgingtips voor de lippen toe!

Deel dit artikel over Huidverzorgingstips met je vrienden! Sharing is caring!