3 Gemakkelijk te Maken Leuke en Sexy Lentekapsels

Frisse Dame Lacht

Mooie bloemen die in de rij staan om je te begroeten en een mooie melodie van het tjilpen van de vogels. De wereld is vormgegeven in mooie kleuren en het weer is mooier dan het lange tijd is geweest. Aahhh. De lente! De lente brengt dit verfrissende gevoel met zich mee. En het is de beste tijd om ons uiterlijk op te frissen. Tijd voor een nieuw kapsel! We hebben leuke en sexy lentekapsels voor je verzameld om uit te proberen!

Het leuke van deze kapsels is dat je ze casual of formeel kunt maken. Omdat het voorjaar ook het bruiloftseizoen is, zijn deze kapsels gewoon perfect. Of je nu de bruid, getuige of gast bent op een bruiloft, deze lentekapsels zijn ideaal!

3 Gemakkelijk te maken lentekapsels

1. Stijl je haar met bloemen
Bloemen zijn overal. Dus waarom gebruik je er niet een paar om je haar mee te stylen? Afhankelijk van de gelegenheid kan je er een leuke draai aan geven of het eenvoudiger maken voor een delicate uitstraling. Je kunt echte bloemen gebruiken en als je niet wilt dat ze vergaan, kan je handgemaakte bloemen gebruiken die je gemakkelijk in de winkel kunt kopen. Bevestig de bloemen met behulp van een klein beetje lijm aan een schuifspeldje of klem. Met bloemen kan je een kapsel maken dat past bij het mooie lenteseizoen.

2. Draag een haarband
Lente en haarbanden gaan hand in hand. Haarbanden zijn gemakkelijk te vinden en, als je er een persoonlijke draai aan wilt geven, ze zijn ook gemakkelijk te maken. Je kunt hoofdbanden met blings gebruiken of er één kiezen die past bij je emoties van die dag. Deze eenvoudige haaraccessoire is een blikvanger. En met de zon die glinstert op je haarband, kun je het mooiste lentemeisje worden!

3. Vlechten
Vlechten gaan nooit uit de mode. Veel mensen houden er nog altijd van om hun haar te vlechten. Het leuke van dit lentekapsel is dat het je helemaal niets kost om het te dragen. Je kunt verschillende soorten vlechten proberen, maar de meeste interessante is een dubbele haarband die start op je haarlijn en vervolgens in de tegenovergestelde richting loopt. Dit is niet alleen één van de leukste lentekapsels ooit, het is ook functioneel op winderige dagen, omdat het je haar uit je gezicht houdt als de wind van zich af blaast.

Probeer deze leuke en mooie lentekapsels! Heb je andere gemakkelijk te maken kapselideeën die passen bij de lente? Laat het ons weten via een reactie!

Deel dit artikel over Lentekapsels met je vrienden! Sharing is caring!

Reageer

[class*='col-']
[class*='col-']
[class*='col-']
[class*='col-']
[^<>()[]
[^<>()[]
[^<>()[]
[^<>()[]
[[0-9]
[[0-9]
[0-9]
[0-9]
[0-9]
[0-9]
[0-9]
[0-9]
[a-zA-Z-0-9]
[a-zA-Z-0-9]
[a-zA-Z]
[a-zA-Z]
[.-]
[.-]
[.-]
[.-]