3 Dingen die het Huidverouderingsproces Versnellen

Lachende Vrouw

Het is geweldig dat je zonnebrandcrème en een vochtinbrenger gebruikt, en overmatige blootstelling aan de zon vermijdt, omdat al deze dingen helpen de huid te beschermen tegen schade en de huid gezond en jeugdig houden. Maar ben jij een van de mensen die de drie meest voorkomende fouten begaat die een aanslag plegen op de huid? De American Society for Aesthetic Plastic Surgery of ASAPS heeft de 3 veel voorkomende fouten vermeld die een grote invloed hebben op een snellere huidveroudering.

3 veel voorkomende fouten die huidveroudering versnellen

Fout nr. 1: Geen bril dragen

Je denkt misschien dat een zonnebril een eenvoudige modeaccessoire is, maar het is een feit dat deze meer doet dan je alleen het uiterlijk geven van een rockster. Een zonnebril is een cruciaal onderdeel van je anti-aging producten. Naast het beschermen van je ogen tegen de schadelijke UV-stralen van de zon, helpen ze ook voorkomen dat je je ogen dichtknijpt en wist je dat herhaaldelijk dichtknijpen je kraaienpootjes kan bezorgen? Kraaienpootjes wegkrijgen is niet zo gemakkelijk. Vaak zijn er cosmetische behandelingen vereist, zoals injecteerbare middelen en vullers. Dus als je overdag naar buiten gaat, zorg er dan voor dat je je zonnebril meeneemt. Het is ook handig om een extra zonnebril in je auto te bewaren.

Fout nr. 2: je vochtinbrenger vervangen door zonnebescherming

Zonnebrandcrèmes zijn wellicht romig, maar het biedt je huid niet dezelfde voordelen als een vochtinbrenger. Het dagelijks opsmeren van zonnebrandcrème is echt belangrijk. Maar dit betekent niet dat je de vochtinbrenger achterwege kunt laten, omdat je al zonnebrandcrème op hebt. Je moet begrijpen dat niet alle zonnebrandmiddelen de huid hydrateren en sommige kunnen je huid zelfs uitdrogen. Wat je wel wilt bereiken, is een evenwicht en je huid voorzien van voldoende vocht. Een uitstekende keuze in vochtinbrengers is Arganolie. De olie zit boordevol voedingsstoffen met sterke hydraterende eigenschappen, zoals vitamine E, essentiële vetzuren en sterolen.

Fout nr. 3: Geen zonnebescherming opsmeren

Zonnebrandcrèmes zijn, zoals de naam al aangeeft, bedoeld om je huid te beschermen tegen de schadelijke effecten van de UV-stralen van de zon. Het is een feit dat de meest gevaarlijke tijd voor je huid tussen 10am en 3 pm ligt, maar dit betekent niet dat je de bescherming van je huid op andere uren van de dag of wanneer het bewolkt is achterwege kunt laten. Als je niet elke dag zonnebrandcrème opsmeert, zal je huid sneller verouderen. Langdurige blootstelling aan de zon, vooral onbeschermd, maakt je kwetsbaarder voor beschadiging van de huid, en wordt op de huid weergegeven in de vorm van sproeten, ouderdomsvlekken of zonnevlekken.

Maak je de drie fouten die het huidverouderingsproces versnellen?

Deel dit artikel over het Verouderingsproces met je vrienden! Sharing is caring!

Reageer

[class*='col-']
[class*='col-']
[class*='col-']
[class*='col-']
[^<>()[]
[^<>()[]
[^<>()[]
[^<>()[]
[[0-9]
[[0-9]
[0-9]
[0-9]
[0-9]
[0-9]
[0-9]
[0-9]
[a-zA-Z-0-9]
[a-zA-Z-0-9]
[a-zA-Z]
[a-zA-Z]
[.-]
[.-]
[.-]
[.-]